18 yaş altı banka hesabı açmak

Bugün Garanti BBVA'ya gittim annem ile sadece staj görenlere açıyorlarmış. 18 yaş altı banka hesabı bugün yarım gün diye Akbank'ın güvenliğine sordum 18 yaş altı hesap açmayı açıyorlar fakat annem ile babamın aynı anda gelmesi gerekiyormuş. Babam çalıştığı için gelemez Yapı Kredi'yi sormadım ama birikim hesabı diye bir şey açıyorlar sanırım sadece ama emin değilim.
yapı'dan açın hem hizmet olarak hemde mobil bankacılık vs konularında daha iyiler tek babanızın gitmesiyle açabiliyorlar

Yapı'dan açın hem hizmet olarak hem de mobil bankacılık vs konularında daha iyiler tek babanızın gitmesiyle açabiliyorlar.

Hocam geçenlerde yapıkredideydim annem ile kart ile bir işlem yapmak için bir kız annesi ile gelmişti banka hesabı açmak için ama birikim hesabı falan açabiliyoruz gibi bir şeyler dedi diye hatırlıyorum açıkçası ama yanlışımda olabilir.

Sözleşmeli hesap kullanmıyor musun hocam? Ayrıca IBAN üzerinden limit yok diye biliyorum.

Hocam sözleşmeli hesapta 18 yaş altı için para gönderme limiti 10.000TL ve o bitti kimseye para gönderemiyorum.

Hocam geçenlerde yapıkredideydim annem ile kart ile bir işlem yapmak için bir kız annesi ile gelmişti banka hesabı açmak için ama birikim hesabı falan açabiliyoruz gibi bir şeyler dedi diye hatırlıyorum açıkçası ama yanlışımda olabilir.

Hocam sözleşmeli hesapta 18 yaş altı için para gönderme limiti 10.000TL ve o bitti kimseye para gönderemiyorum.
staj hesabı derseniz açıyorlar babanızın yanında gösterin kendinizi ek olarak e-devlet hesabınız vs kimliğinizi güncel fotoğrafınızla yenileyin

Hocam para gönderme limitim bitti.

İş Bankası kartı alıp Nays kullanabilirsin Papara ile aynı işliyor ama İş Bankası'nın birine para gönderirken para falan kesmiyor Papara kartından veya İş Bankası kartından parayı çekip gönderebiliyorsun uygulama içinden.

Staj hesabı derseniz açıyorlar babanızın yanında gösterin kendinizi ek olarak e-Devlet hesabınız vs kimliğinizi güncel fotoğrafınızla yenileyin.

Arkadaş öyle dedi çocuk hesabı açtılar hesabında bulunan paraya bakabiliyor sadece.

İş Bankası kartı alıp Nays kullanabilirsin Papara ile aynı işliyor ama İş Bankası'nın birine para gönderirken para falan kesmiyor Papara kartından veya İş Bankası kartından parayı çekip gönderebiliyorsun uygulama içinden.

Arkadaş öyle dedi çocuk hesabı açtılar hesabında bulunan paraya bakabiliyor sadece.

Hocam İş Bankası'ndan para gönderme vs. olmuyor değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı