18 yaş altı banka kartı önerisi

Yapı Kredi veya Garanti BBVA. İlk İmza para transferi kısıtlı fakat Nays kullanırsanız hiçbir sorun kalmaz. Halkbank da kullanıyorum internet bankacılığı açık fakat kampanyası yok. Tercih size kalmış.
 
Yapı Kredi veya Garanti BBVA. İlk imza para transferi kısıtlı fakat Nays kullanırsanız hiçbir sorun kalmaz. Halkbank da kullanıyorum internet bankacılığı açık fakat kampanyası yok. Tercih size kalmış.

Hocam Halkbank kartım var benim de ama internet bankacılığına giremiyorum?
 
Akbank çok iyi, ailemle açtırtmıştık her şeyi kullanabiliyordum. 18 olduktan sonrada devam ettim kullandığım tek banka şu anda. Fakat şöyle bir negatif yönü var eğer halka arzlarla ilgileniyorsan AkBank her halka arza katılmıyor ve en ufak bir bilgi eksikliğinde, sorunda direkt şubeye çağırıyorlar.
 
Akbank çok iyi, ailemle açtırtmıştık her şeyi kullanabiliyordum. 18 olduktan sonra da devam ettim kullandığım tek banka şu anda. Fakat şöyle bir negatif yönü var eğer halka arzlarla ilgileniyorsan Akbank her halka arza katılmıyor ve en ufak bir bilgi eksikliğinde, sorunda direkt şubeye çağırıyorlar.

Hocam şey halka arzla ilgilenmiyorum da şeyi de sormam lazım benim babam iş için Antalya da ve ben hataydayım yani aynı anda 2 velim de denk getiremiyorum bir ara okuduğum da Akbank için 2 veli lazımmış yanlış mı biliyorum?


16.
 

Geri
Yukarı