18 yaşın altındaki bir bireyin baka hesabı açabilmesi için velisinin onayı gerekiyor. Tek başına banka hesabı açamaz.Yanlış biliyorsunuz. Açabilir
Pardon mesajın son cümlesini görmemişim.
18 yaşın altındaki bir bireyin baka hesabı açabilmesi için velisinin onayı gerekiyor. Tek başına banka hesabı açamaz.Yanlış biliyorsunuz. Açabilir
Yanlış biliyorsunuz. Açabilir.
Ben babamla Akbank üzerinden açmıştım zamanında, yatırım dahi yapabiliyordum.
Ziraat açmak istiyorum Papara ve ininal istemiyorum mobil bankacılıkda olması gerekli EFT falan yapmayacağım sadece parama bakabileceğim yatırım yapabileceğim lazım.
Merhaba 14 yaşındayım banka hesabı gerekli. Papara veya ininal istemiyorum normal düz banka açmak istiyorum. Mobil bankacılığı kullanabileceğim ve bana ait kartımın olabileceği banka var mıdır? Ziraat vardı aklımda şubeye gitsem velim ile mobil bankacılığı olan bir hesap açabilirler mi?
16 yaşında actın 18 yaşıma kadar kısıtlama olmadan kullandım18 yaşına gelmeden düz banka hesabıyla hiçbir şekilde para harcayamıyorsun.
Saçma sapan bir sorunla karsilasmamis olsaydim Akbank'in uygulamasinda, suan ben de harciyor olurdum. Harcanabiliyor.18 yaşına gelmeden düz banka hesabıyla hiçbir şekilde para harcayamıyorsun.
Nasil bir pismanlik hocam?Banka hesabını üniversiteye geçince açman tavsiyem olur. Pişman olabilirsin ileride bankalar yüzünden.
Merhaba 14 yaşındayım banka hesabı gerekli. Papara veya ininal istemiyorum normal düz banka açmak istiyorum. Mobil bankacılığı kullanabileceğim ve bana ait kartımın olabileceği banka var mıdır? Ziraat vardı aklımda şubeye gitsem velim ile mobil bankacılığı olan bir hesap açabilirler mi?
Yatırım yapmak istiyorsan tek seçenek Akbank.Ziraat açmak istiyorum Papara ve ininal istemiyorum mobil bankacılıkda olması gerekli EFT falan yapmayacağım sadece parama bakabileceğim yatırım yapabileceğim lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.