Ben 16 yaşındayım hesap açtım ama sonrasında banka hesabı istedi. O heveste içimde kaldı ama 18 yaşından sonra başlamayı düşünüyorumMerhabalar, sorum basit. 18 yaşından küçük kişilerin Fiverr, Bionluk vb. sitelerden iş alabilir mi? Ve vergi durumları nasıl oluyor? Teşekkürler
Ben 16 yaşındayım hesap açtım ama sonrasında banka hesabı istedi. O heveste içimde kaldı ama 18 yaşından sonra başlamayı düşünüyorum.
Bende onu düşündüm fakat ailemizin banka hesapları kullanılabilir mi diye bir aklıma geldi.
Kullanmakta sıkıntı olmaz ama ben onu yapmadım. Onun yerine 18 yaşıma kadar daha çok geliştirebilirim kendimi.
Sorun o değil sorun banka hesabı istemesi.Herhangi bir sorun olmaz. İlk alışveriş yaptığım yıllarda ben de ailemin kartını kullanıyordum, sorun olmuyordu.
Şöyle, alışveriş yaparken adres soracaktır. Girdiniz, ardından kart bilgisi soracak. Orada kullanacağınız kart bilgilerini girin. Ardından onay'a basın ve 3D Secure açıksa kartın sahibinin telefonuna SMS ile onay kodu gidecek. O kodu girdikten sonra işlem bitmiştirSorun o değil sorun banka hesabı istemesi?
Söylediğiniz şeyler doğru ama freelancer olmaktan bahsediliyor. Alışveriş yapmaktan bahsetmiyor.Şöyle, alışveriş yaparken adres soracaktır. Girdiniz, ardından kart bilgisi soracak. Orada aile üyenizin kart bilgilerini girin. Ardından onay'a basın ve 3D Secure açıksa kartın sahibinin telefonuna SMS ile onay kodu gidecek. O kodu girdikten sonra işlem bitmiştir.
Not: Bilmediğiniz, adı sanı bilinmeyen yerlerden alışveriş yapmayın. Kart bilgilerini riske atmayın.
Ben çok yanlış gelmişim. Kusuruma bakmayın. Şunu söyleyeyim; yurt dışı sitelerinde, daha doğrusu bahsettiğiniz sistemler genelde PayPal kullanıyor. Ülkemizde PayPal yasak. Bunu belirteyimSöylediğiniz şeyler doğru ama freelancer olmaktan bahsediliyor. Alışveriş yapmaktan bahsetmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.