18 yaş altı havale almak için kart önerisi

480853

Hectopat
Papara Black Card var fakat kartıma başka banka hesaplarından para yatıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailemle gidip Ziraat Bankası'ndan hesap açtırmıştım hocam burs için. IBAN veriyorlar, o IBAN'a atıyorsunuz fakat bir programınız olmuyor, mobil bankacılığa giriş yapamıyorsunuz, hesap sınırlı oluyor. @56153 hocamın önerisi daha mantıklı gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal'da böyle birşey yok ama ininal kart her yatırma, çekme işlemlerinde para çekiyor.
İninal de başka banka hesabına havale bile yapamıyorsun, havale alma kesin yoktur. En azından Papara da havale ile para gönderilebiliyor yaş sınırı olmadan. Siz ATM anladınız heralde?

İninal de başka banka hesabına havale bile yapamıyorsun, havale alma kesin yoktur. En azından Papara da havale ile para gönderilebiliyor yaş sınırı olmadan. Siz ATM anladınız herhalde?

İninal Papara'dan 5000 kat daha kötü. Onu seçenek bile saymayın. Ailenizle İş Bankası, Akbank gibi herhangi bir bankadan hesap açtırın IBAN'ınız oluyor o şekilde.

İninal de başka banka hesabına havale bile yapamıyorsun, havale alma kesin yoktur. En azından Papara da havale ile para gönderilebiliyor yaş sınırı olmadan. Siz ATM anladınız heralde?
Yok hocam ben daha geçen gün akbank kartından ininale havale aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı