18 yaş altı hesap açma

Ben VakıfBank kullanıyorum. Arkadaşım garanti kullanıyor, sınırlama yok havale EFT yapılabiliyor.
Çalışıyor musun maaş hesabı mi?
Yasin 18 yaş altı mi
EFT havale falan online bankacılık herşey açık mi

Çalışıyor musun maaş hesabı mi?
Yasin 18 yaş altı mi
EFT havale falan online bankacılık herşey açık mi
Bu saydığım EFT havale online bankacılık falan garanti de mi var vakıfbankdami

Papara diyenler güldürdü. 😂🤣🤣

İş Bankası İlk İmza açabilirsiniz. Şubeye gidip İlk İmza hesabı açtırmak istiyorum diyebilirsiniz, bazı şubeler açmıyor. Bir kişiye IBAN ile transfer yapacakken, tek seferlik o IBAN'ı şubeye kaydettirmeniz lazım. Dilediğiniz gibi EFT yapabilirsiniz.
15 tl para gönderdi diye babasına 15 dakika hesap verir artık.

Yanlış bilgi
Hocam EFT dediğimiz şey birbirinden farklı iki bankanın birbirine para transfer etmesi değil mi? Ben Papara ile (şu an 18im) her bankaya para yollayabiliyordum.
Alakası yok. 18 yaş ve üstü Papara üzerinden Havale/EFT yapılıyor. Olay bu değil, konuyu değiştirme. Olay 18 yaş altı hesap açma, amaç ise Havale/EFT yapmak. 18 yaş altı Papara üzerinden bankalara transfer yok.

İlk İmza hesabı bu gereksinimleri karşılıyor, ayrıca 18 yaş altı bir hesap o yaşa özel.

Alakası yok. 18 yaş ve üstü Papara üzerinden Havale/EFT yapılıyor. Olay bu değil, konuyu değiştirme. Olay 18 yaş altı hesap açma, amaç ise Havale/EFT yapmak. 18 yaş altı Papara üzerinden bankalara transfer yok.

İlk İmza hesabı bu gereksinimleri karşılıyor, ayrıca 18 yaş altı bir hesap o yaşa özel.
18 altındayken yapıyordum zaten :D

18 altındayken yapılmıyor. Sizinle bu durumu tartışmak istemiyorum, arkadaş ön ödemeli olmayan ve bankalar arası transfer yapılacak banka arıyor.
Bence de hocam siz karıştırıyorsunuz veya bana Papara diye başka kart vermişler 2 yıl boyunca. Her neyse gitsin bir bankadan açtırsın ve babasına her kuruşun hesabını verip 3. Ay tartışsın.

Steam ve Epic games'te hangisini kullaniyorsunuz? Bir de IBAN ile mobil bankaciliktan para gondermek istiyorum. 18 yas altindayim ve henuz acmadim banka hesabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı