18 yaş altı için alışveriş kartı önerisi

Selimer

Picopat
Daha fazla  
16 yaşındayım Steam, Epic Games'ten oyun almak için hangi ön ödemeli kart (Visa oluyor sanırsam) daha iyi?
15 yaşında kimliğinde fotoğraf olmayan bir arkadaşım var hesabını onaylayamıyor. Google'dan vs alışveriş yapıyordu ama Steam'den oyun almak isteyince abonelik gibi bir şey istedi. Papara uygulamasına girince de aboneliği yapamadık.
Şimdi benim kimliğimde fotoğrafım var babam Papara hesabımı onaylamayı düşünüyordu ancak NFC gibi bir şey isteyince uygulama vazgeçti. Ben şimdi onaysız hesap ile Steam'den alışveriş yapamaz mıyım?

Telefon numaran varsa direkt şoktan Papara alıp kullanabilirsin ama limitli olur limiti kaldırmak içinse sadece 18 yaş üstü birinin kimlik doğrulaması isteniyor.

2850 TL aylık yükleme limiti var.

Nakit çekme 1000 TL.

Telefon numaran varsa direkt şoktan Papara alıp kullanabilirsin ama limitli olur limiti kaldırmak içinse sadece 18 yaş üstü birinin kimlik doğrulaması isteniyor.

2850 TL aylık yükleme limiti var.

Nakit çekme 1000 TL.

Çok para harcamam zaten ama arkadaşım Steam'den alışveriş yaparken yapamamıştı sebebi kimliğinde resim olmaması mı?

Kişiye özel olmasına gerek yok carefour da Papara kart bedavaya satılıyor.(ücreti 5TL ama içinden 5 TL çıkıyor)

Öyle bir şey varsa Carrefour'dan alim o halde

Çok para harcamam zaten ama arkadaşım Steam'den alışveriş yaparken yapamamıştı sebebi kimliğinde resim olmaması mı?

Öyle bir şey varsa Carrefour'dan alim o halde.

Alakası bile yok.

Peki neden alışveriş yapamadı? Onun hesabı da onaysız dı başıma gelir diye korkuyorum.

Kim bilir arkadaşın hangi nedenden dolayı alışveriş yapamadı buna sebep olacak bir ton şey var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı