18 yaş altı için İş Bankası vs Yapı Kredi vs Garanti BBVA

Çok sağ olun Yapı Kredi açacağım benim için uygulama iyi olsun, internet alışverişi olsun ve kart benim adıma olsun başka bir isteğim yoktur.
Yapı Kredi'nin uygulamasının arayüzü gerçekten kullanıcı dostu be kolay.

Çok sağ olun Yapı Kredi açacağım benim için uygulama iyi olsun, internet alışverişi olsun ve kart benim adıma olsun başka bir isteğim yoktur.
Hocam açtıktan sonra veya kısıtlamaları öğrenirseniz yazabılır mısınız? bende çıkartmayı düşünüyorum

Ben üçü arasından İş Bankasını tercih ederim. Bana daha güvenilir geliyor ve insana insan gibi muamele gösteriyorlar. En azından müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun ve şubede 18 yaş altı bile olsan sana güler yüzle yardımcı oluyorlar. Biraz kısıtlı sadece ama 18 yaş altı olur o kadar, her işlemi kontrol ediyorlar ebeveyn açısından düşünürsek on numara bir banka mesela.

Garanti'de iyi diyorlar, çoğu bankada olan 18 yaş altı kısıtlamaların çoğunluğu yok diye duymuştum yanlış olabilir ama bir araştırın isterseniz. Hangisi hoşunuza giderse onu tercih edin.

Kısıtlamalar sizin için problem olmayacaksa İş Bankası bankasına başvurun bence.

Ben üçü arasından iş bankasını tercih ederim. Bana daha güvenilir geliyor ve insana insan gibi muamele gösteriyorlar. En azından müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun ve şubede 18 yaş altı bile olsan sana güler yüzle yardımcı oluyorlar. Biraz kısıtlı sadece ama 18 yaş altı olur o kadar, her işlemi kontrol ediyorlar ebeveyn açısından düşünürsek on numara bir banka mesela.

Garanti'de iyi diyorlar, çoğu bankada olan 18 yaş altı kısıtlamaların çoğunluğu yok diye duymuştum yanlış olabilir ama bir araştırın isterseniz. Hangisi hoşunuza giderse onu tercih edin.

Kısıtlamalar sizin için problem olmayacaksa İş Bankası bankasına başvurun bence.

Hocam çok doğrusunuz,

İş Bankası'nın 18 yaş altı için direkt aynı kartı kısıtlayıp vermek yerine yeni bir isim koyup kartı alan kişilerin kendini değerli hissettirmelerini sağlıyor evet ebeveyn için çok iyi fakat ebeveyn olmadığım için en kısıtlamasız bankayı istiyorum.

Oda garanti ve Yapı Kredi olarak duruyor ikisi arasında çok kaldım.

Kampanyalar bakımından da İş Bankası olarak gözüküyor ama EFT kısıtlamasindan dolayı yine biraz uzağım fakat kararımı vermiş değilim hala.

Beni ikna eden arıyorum daha doğrusu.

Hocam çok doğrusunuz,

İş Bankası'nın 18 yaş altı için direkt aynı kartı kısıtlayıp vermek yerine yeni bir isim koyup kartı alan kişilerin kendini değerli hissettirmelerini sağlıyor evet ebeveyn için çok iyi fakat ebeveyn olmadığım için en kısıtlamasız bankayı istiyorum.

Oda garanti ve Yapı Kredi olarak duruyor ikisi arasında çok kaldım.

Kampanyalar bakımından da İş Bankası olarak gözüküyor ama EFT kısıtlamasindan dolayı yine biraz uzağım fakat kararımı vermiş değilim hala.

Beni ikna eden arıyorum daha doğrusu.

Yapı Kredi kullananlar memnun, şikayeti olan görmedim. İkisi arasından tercih yapacak olsam Garantiyi tercih ederdim. Dediğim gibi şubelerine velinizle gidip bir çaylarını için, onlar size avantaj ve dezavantajlarını söylerler.

Yapı Kredi kullananlar memnun, şikayeti olan görmedim. İkisi arasından tercih yapacak olsam garantiyi tercih ederdim. Dediğim gibi şubelerine velinizle gidip bir çaylarını için, onlar size avantaj ve dezavantajlarını söylerler.

Tamamdır çok sağ olun.

Arkadaşlar selamlar, ben 15 yaşındayım tüm bankaları eledim ve üç banka arasında o kadar kararsız kaldım. Ki sizce ne yapayım hangisini açayım?

Herkes başka bir bankayı öneriyor en az dezavantajı olan bankalar bunlar sanırım.

İş Bankası için EFT havale kısıtlı diye biliyorum.

(Papara, ininal vb istemiyorum)
Yapı Kredi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı