18 yaş altı için iş önerisi

Öncelikle iyi akşamlar. Son zamanlarda bilgisayarım çok arıza çıkardığından bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yaz boyunca çalışıp bu parayı elde edebileceğim bir iş lazım çok aman aman fiziksel güç gerektirmesin sanayi ile çıkagelmeyin en son opsiyon o. Pek dışadönük bir insan olmasam da eninde sonunda kalabalık yerlere uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum. Hatta resmi kurum bile olmasına gerek yok her şey olur yeter ki parası çıksın. Yani yoğun fiziksel güç harici hepsine açığım tek sorun 18 yaş altıda yapabiliyor olması lazım.
Hocam AVM mağazalarında çalışabilirsin benim arkadaşım geçen yaz birkenstockda çalıştı akasya avmde 30k maaşla pc çekti kendine oturduğun yeri bilmiyorum ama

Öncelikle iyi akşamlar. Son zamanlarda bilgisayarım çok arıza çıkardığından bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yaz boyunca çalışıp bu parayı elde edebileceğim bir iş lazım çok aman aman fiziksel güç gerektirmesin sanayi ile çıkagelmeyin en son opsiyon o. Pek dışadönük bir insan olmasam da eninde sonunda kalabalık yerlere uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum. Hatta resmi kurum bile olmasına gerek yok her şey olur yeter ki parası çıksın. Yani yoğun fiziksel güç harici hepsine açığım tek sorun 18 yaş altıda yapabiliyor olması lazım.
Garsonluk yapıyorum şuanda bayram boyunca 5-6k arası kazandım günde 10 saat çalışıyorum fakat yoruyor insanı.

Nerde oturuyorsun?

Hocam doğu Karadeniz'de yaşıyorsanız fındığa gidebilirsiniz.

Ege'de yaşıyorsanız zeytincilik ve haşhaş hasadı yapabilirsiniz. Dikkat edin jandarmaya.

Yok hocam maalesef İç Anadolu'da yaşıyorum öyle işler olsa keşke boyumda var hiçbir sıkıntı çıkarmazdı bunlar.

Garsonluk yapıyorum şu anda bayram boyunca 5-6k arası kazandım günde 10 saat çalışıyorum fakat yoruyor insanı.

Nerede oturuyorsun?

İç Anadolu hocam Kayseri.

Bende dusunuyordum ben arkadasimla sanayide calismayi planliyorum parasi iyiymis bir de iyi bir meslek ogrenirsen az da olsa fazla para kazanabiliyorsun.

Evet ama bence sanayiye genç yaşta gidenler kendine yazık ediyor bence ilgin ve merakın varsa tamamda normal kısa süre için bir işkence bence.

Komilik yapabilirsin.

Kaç yaşındasın? Komilik, garsonluk yapabilirsin. Yazın oturduğun yer yazlıksa otellerde çalışabilirsin.

Hocam AVM mağazalarında çalışabilirsin benim arkadaşım geçen yaz birkenstockda çalıştı akasya AVM'de 30k maaşla PC çekti kendine oturduğun yeri bilmiyorum ama.

Klima tamircisi de düşünebilirsin iyi para var onlarda güzel öğrenirsen, asgari ücrete yakın veriyorlardı bir tanıdığıma.

Hocam özellikle dördünüzede ve diğerki yanıt verenlere teşekkür ederim şu anlık bunlar ekledim listeme yaz olmadan en azından çalışacak bir yer bulmayı umuyorum yaşım 16 hocam bazı yerler alabiliyor diye biliyorum 16 yaşında çalışanı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı