18 yaş altı için iş tavsiyesi

Bu da farklı bir düşünce ancak genellikle bunu yapacaksan işi ögretme uğruna para vermezler haberin olsun.

İşi öğrenmekle işi para kazanmak için yaptığını belli etmede eşit davran. 2 ay su tesisatçılığı yaptım evet o kadar para kazanmadım ama ileride işsiz kalsam bile bir evin boru hattını döşeyebilecek kadar tecrübem var, kolunda altın bilezik olması iyidir.

Hocam dediğim gibi internetten aile izin belgesi ile bk işe başvurma yazın çıkar.
Tamamdır yarın bakacağız

Garsonluğu onu bunu boş ver. 1 ayda olsa 2 ayda olsa zanaat öğren.

Pis iş olmayan bir şey alacağını sanmıyorum bence hiç bulaşmayın.(aynı masayı 5 kere taşıdığımı hatırlarım bu arada lafta garsonum)
Yapacak bişey yok her iş zor

Garsonluğu onu bunu boş ver. 1 ayda olsa 2 ayda olsa zanaat öğren.
Para kazanamam o zaman daha zoru öyle bir usta bulabilir misin

Düşün bence. Ankara'da işin ustasını zor bulursun ama bu gidişle 7 8 seneye bir işin ustası çok zor bulunacak. Tesisat ustası dayım, evet iyi çok da iyi birisi değildir ama mesleğinde usta sonuçta. 1 katlı bir müstakil evin su borularını 4 5 saatte döşüyorduk 6 7 lira bize kalıyordu.

Bizim akrabalar az ve hepsi uzakta yaşıyor tanıdık yok bizde çırak dediğin iş pis işlerde yapamam işitme cihazım var çok terlediğim zaman bozulur
Yani maalesef gerçekler bu dostum. Kimse böyle olmasını istemez ama özellikle ilk kez çalışacak olanları oradan oraya oynatırlar. İçinden söve söve çalışırsın, 2 3 ay çalışıp gidicem zaten diyip kendini avutmaya çalışırsın ama nafile.
Ama bu dediğimiz işlerde çalışırsan da hamal olayım, sanayide çalışayım yeter ki kafam rahat olsun insanlarla muhatap olmayayım da vücudum yorulsun dersin.

Düşün bence. Ankara'da işin ustasını zor bulursun ama bu gidişle 7 8 seneye bir işin ustası çok zor bulunacak. Tesisat ustası dayım, evet iyi çok da iyi birisi değildir ama mesleğinde usta sonuçta. 1 katlı bir müstakil evin su borularını 4 5 saatte döşüyorduk 6 7 lira bize kalıyordu.
Benim düşüncem para kazanıp 18 yaşında yatırım yapmak sonra ekpss memur olup borsada yatırım yapmayı düşünüyorum çünkü gerçektende iyi para var bir tanıdık borsadan kazandığı parayla bir ev aldı

Yani maalesef gerçekler bu dostum. Kimse böyle olmasını istemez ama özellikle ilk kez çalışacak olanları oradan oraya oynatırlar. İçinden söve söve çalışırsın, 2 3 ay çalışıp gidicem zaten diyip kendini avutmaya çalışırsın ama nafile.
Ama bu dediğimiz işlerde çalışırsan da hamal olayım, sanayide çalışayım yeter ki kafam rahat olsun insanlarla muhatap olmayayım da vücudum yorulsun dersin.
Belki 1 2 sene de çalışırım işi yapabilirsem zaten açıktan okuyorum

Benim düşüncem para kazanıp 18 yaşında yatırım yapmak sonra ekpss memur olup borsada yatırım yapmayı düşünüyorum çünkü gerçektende iyi para var bir tanıdık borsadan kazandığı parayla bir ev aldı

Belki 1 2 sene de çalışırım işi yapabilirsem zaten açıktan okuyorum
Eğer öyle devamlı çalışmak gibi bir hedefin varsa meslek öğren. Elinde mesleği olan boşta kalmaz ama vasıfsız olan daima sürünür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı