18 yaş altı için iş tavsiyesi

memo abi

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar yaş 17 açıktan okuyorum 3 ay boşum hangi işlerini önerirsiniz? Yakında Burger king buldum sormadım çalışılır mı?

BK de 18 yaşında değilsen giremezsin işe maalesef. Orada hallederler mi bir şekilde bilmiyorum ama normalde prosedürlerine aykırı. Garsonluk kasiyerlik yapabilirsin çok yapacak bir şey yok. Düzeltme BK ve McDonaldsta girebiliyormuşsun.

Akrabalarına danış ve onların yanında veya onların çalıştığı yerlerde çırak olarak işe başlamaya çalış. Evet az maaş alacaksın ama bu yaşta restoran, market vb. gibi yerlerde garson ya da kasiyer olayım dersin sakın yapma çok ezilirsin.

BK de 18 yaşında değilsen giremezsin işe maalesef. Orada hallederler mi bir şekilde bilmiyorum ama normalde prosedürlerine aykırı. Garsonluk kasiyerlik yapabilirsin çok yapacak bir şey yok.
Ah hocam tam sizin yazdığınıza hitaben yazmış gibi oldu ama :p

Akrabalarına danış ve onların yanında veya onların çalıştığı yerlerde çırak olarak işe başlamaya çalış. Evet az maaş alacaksın ama bu yaşta restoran, market vb. gibi yerlerde garson ya da kasiyer olayım dersin sakın yapma çok ezilirsin.

Ah hocam tam sizin yazdığınıza hitaben yazmış oldu ama :p
LCW, Defacto'da falan öyle olunca genele vurdum. Benim hatam.

Merhaba yaş 17 açıktan okuyorum 3 ay boşum hangi işlerini önerirsiniz? Yakında Burger King buldum sormadım çalışılır mı?

Aynı yaştayız bu yaz bir hata yaptım otel ve bir beachde çalıştım hala paramın bir kısmını alamadım. Kesinlikle tanıdık bir yerde başlayın yoksa bu rezil millet kendi kazandığınız parayı size dilendirmeye başlarlar. Hem it gibi çalışıyoruz bir de paramızın yarısından fazlasını daha vermediler. (1ay oldu artık gitti o para)

Aynı yaştayız bu yaz bir hata yaptım otel ve bir beachde çalıştım hala paramın bir kısmını alamadım. Kesinlikle tanıdık bir yerde başlayın yoksa bu rezil millet kendi kazandığınız parayı size dilendirmeye başlarlar. Hem it gibi çalışıyoruz bir de paramızın yarısından fazlasını daha vermediler. (1ay oldu artık gitti o para)
Hem de paranızı almak için orda durmaya devam etmek zorundasınız ve bu daha da can sıkıcı. Kurtulamıyorsunuz.

Ah hocam tam sizin yazdığınıza hitaben yazmış gibi oldu ama :p
Bizim akrabalar az ve hepsi uzakta yaşıyor tanıdık yok bizde çırak dediğin iş pis işlerde yapamam işitme cihazım var çok terlediğim zaman bozulur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı