ekizberke18
Centipat
Bu Türkiye'de resmi olarak bulunan siteler için geçerli, global firmalarda belirli miktarlara kadar sorun yok.
Ancak onlarda da Türkiye kanunları geçerli. Yani sen ülkeni seçtiğinde yine 18 yaş sınırı doğuyor.
Bu Türkiye'de resmi olarak bulunan siteler için geçerli, global firmalarda belirli miktarlara kadar sorun yok.
Ülke seçme zorunluluğu yok. KuCoin, Binance (Global), Payeer gibi sitelerde hesap açıp deneyebilirsiniz.Ancak onlarda da Türkiye kanunları geçerli. Yani sen ülkeni seçtiğinde yine 18 yaş sınırı doğuyor.
Ülke seçme zorunluluğu yok. Kucoin, binance (global), payeer gibi sitelerde hesap açıp deneyebilirsiniz.
Kesin bilgi değilse mesaj yazıp oyalamayın.Bunu yapan kişi bilir tabii ki fakat sonra başına iş alabilir. (Kesin bir bilgi değildir.)
Yani yapsanız bile başınıza bir şey gelmeyebilir demek istedim. Sizi farketseler bile bir şeyler yapmayabilirler. Yoksa yasal olarak yine yasak.Kesin bilgi değilse mesaj yazıp oyalamayın.
Var. Ben Binance'ye kayıtlıyım 750K'ya kadar işlem hacmi var (2 BTC). Kimlik doğrulamasız böyle. Bir de Papara kart çıkarttım geliyor. Oradan da para atacağım. (15 yaşındayım.) (XRP'ye dikkat ya batıcak, ya uçacak. Yatırım tavsiyesi değildir.)
Hayır, başınıza bir şey gelir demek istemediniz; direk yapamazsınız dediniz, sonra geri vites yaptınız.Yani yapsanız bile başınıza bir şey gelmeyebilir demek istedim. Sizi fark etseler bile bir şeyler yapmayabilirler. Yoksa yasal olarak yine yasak.
Borsa siteleri sizin 18 yaşını doldurmadan hesap açmanızı yasaklamıştır. Yani 18 yaşın altında olduğunuzu anlayınca hesabınızı siliyorlar.
Hayır, başınıza bir şey gelir demek istemediniz; direk yapamazsınız dediniz, sonra geri vites yaptınız.
Öyle demek isteseydiniz uzatmazdım; yanlış bilgi veriyorsunuz, sonra geri vites yapıyorsunuz ama anlayamayan ben oluyorumSizinle tartışmak istemiyorum hocam. 40 kanıt getirsemde benim bunu demek istemediğimi anlamayacaksınız. Siz öyle dediğimi varsayın, benim için problem olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.