18 yaş altı internet aboneliği nasıl alınır?

internett

Decapat
17 yaşındayım eve internet almak istiyorum. USB modemlere baktım piyasada yok sanırım hala. Turkcell Superbox için de Turkcell aboneliği gerekmiş ben Vodafone abonesiyim. Yaş sınırı olmayan bir marka biliyorsanız önerir misiniz, internet versin yeter. Şu an bu yazıyı da telefonumun 1 GB internetinden yazıyorum yazın internetsiz kalmak çok kötü bir şey, umarım bir şey önerirsiniz.

Bizim evde de internet yok ve ben her ay telefon'a paket yüklüyorum 45-50 TL'lik. Ve 5 gündüz 4 gece interneti ile giriyorum internete. Bir de o interneti PC ile paylaşıyorum yetmiyor bana. Bizim evde de sebeke yokmuş o yüzden alınamıyor. :(
Sana önerim al telefonuna bol internetli paket onunla geçin.

17 yaşındayım eve internet almak istiyorum. USB modemlere baktım piyasada yok sanırım hala. Turkcell Superbox için de Turkcell aboneliği gerekmiş ben Vodafone abonesiyim. Yaş sınırı olmayan bir marka biliyorsanız önerir misiniz, internet versin yeter. Şu an bu yazıyı da telefonumun 1 GB internetinden yazıyorum yazın internetsiz kalmak çok kötü bir şey, umarım bir şey önerirsiniz.
Üzülme kardeşim yanındayım seneye açarsın. Ailen telekomünikasyon hizmetlerine sıcak bakmıyorsa Dumpper kullan. Eğer çevrende Wi-Fi ağları varsa, bir sinyal yükseltici satın al. ASUS olabilir ve en yüksek çekim gücü olan antenden satın al 2 adet. Böylece uzaktaki sinyallere bile erişebilirsin. Garantisini veremem ama Dumpper şifresi zayıf ağlar varsa kırar. Daha önce çok kullandım bu şekilde iş yerinde.

Son düzenleme:
Üzülme kardeşim yanındayım seneye açarsın. Ailen telekomünikasyon hizmetlerine sıcak bakmıyorsa Dumpper kullan. Eğer çevrende Wi-Fi ağları varsa, bir sinyal yükseltici satın al. ASUS olabilir ve en yüksek çekim gücü olan antenden satın al 2 adet. Böylece uzaktaki sinyallere bile erişebilirsin. Garantisini veremem ama Dumpper şifresi zayıf ağlar varsa kırar. Daha önce çok kullandım bu şekilde iş yerinde.
Apartmanda oturuyorum. Herkes' de var adsl İnternet var genellikle çekim güçleri yakın dediklerine ihtiyaç yok ama bu programı nereden bulabilir tehlikesiz indiririm bir de kullanımı kolay mı?

Apartmanda oturuyorum. Herkeste var ADSL internet. Genellikle çekim güçleri yakın dediklerine ihtiyaç yok ama bu programı nereden bulabilir tehlikesiz indiririm bir de kullanımı kolay mı?
Çok kolay kullanımı. İnternetten bulup indirebilirsin. Türkçe arayüz desteği de var. Apartmandaki ağlara erişemezsen antenleri satın al. Çekim gücünü çok yükseltecektir. Bende 20dBi 2x anten var. Süper çekim gücü oluyor bağladığım zaman. PC'nin ekran çerçevesinin içerisindeki antenler 5-10dBi oluyor genellikle. Ayrıca yorumlarındaki imla hatalarını düzenle moderatör görmeden, yoksa cezalandırır. :) Programı kullanırken tespit edilmekten korkma. Modem arayüzünden kontrol edildiğinde cihazının MAC ve IP adresi görünür, ama onunla kimse uğraşmaz. Farketmez çoğu insan. Ama sen gidipte internet sahibi kullanırken internetini çok yavaşlatırsan dikkatini çeker. Ayrıca MAC ve IP adresini de değiştirebileceğin programlar var. :) En kötü ihtimal şifreyi değiştirirler. Dikkat çekme o yüzden fazla. Dikkatli kullan. İnternet sahibi modem arayüz giriş bilgilerini değiştirmediyse sende girip kontrol edebilirsin; kimler ağa bağlanıyor, kim ne kadar veri alıp gönderiyor ona göre kendini ayarlarsın. :) Çoğu insan güçlü şifre kullanıyor ama içerisinde noktalama işaretleri veya semboller yoksa kırma ihtimalin yüksek olur. 10 ağ görüyorsan 1 tanesine bağlanma şansın var diyebilirim ve tabi ki yanlış şifre deneme limiti yoksa. Yeni nesil modemlerde bu oluyor ve modem resetlenmediği sürece yeni şifre deniyemiyorsun. Kendini korumaya alıyor bir nevi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı