18 yaş altı internet bankacılığı ve EFT yapabilen banka kartı önerisi

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
18 yaş altı internet bankacılığı ve EFT yapabilen banka kartı var mı?
Ben Ziraat kullanıyorum ve internet bankacılığı dahi yok. Bir şey olduğunda hep şubeye gitmek gerekiyor.
Ben bununla uğraşmak istemiyorum, Tosla Papara gibi öneriler yapmazsanız sevinirim.

Ben Ziraat kullanıyorum ve internet bankacılığı dahi yok. Bir şey olduğunda hep şubeye gitmek gerekiyor.
Ben bununla uğraşmak istemiyorum, Tosla Papara gibi öneriler yapmazsanız sevinirim.

İş Bankası'na bakabilirsiniz İş Bankası genç var bir de Nays var ikisine de bakın isterseniz.

Halkbank veriyor hocam benim bir arkadaşımda vardı reşit değildi ama dijital bankacılık hesabı vardı işlem yapabiliyordu

Ziraat bankasının böyle bir hizmeti olduğunu sanmıyorum, ancak araştırmalarım sonucu İş bankası, Akbank (16-26 yaş), Kuveyt Türk, Vakıfbank, Garanti BBVA bankalarının bu hizmetleri verebildiğini öğrendim. Fakat hangilerinin internet bankacılığı yapabileceğini bilmiyorum. Bu konu hakkında derin bir araştırma yapmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı