18 yaş altı kart çıkartma

efsanetr35

Kilopat
Katılım
4 Ocak 2018
Mesajlar
102
Merhaba arkadaşlar, ben 18 yaşından küçüğüm ve bir banka kartı çıkarmak istiyorum bu mümkün müdür? Hangi banka daha iyi? Bir de ben içine attığım parayı internette ve istediğim yerde harcamak ve içinde olan parayı çekmek istiyorum. Var mı böyle kart? Cevap verirseniz sevinirim.
 
Şu ininal denilen rezil kartı önermeyin artık. Yahu bedavaya komisyonsuz banka kartı açtırmak varken neden adama ininal kartı öneriyorsunuz?
Evet çok doğru bir yorum lanet olsun ininal'a ali'den sipariş verdim kartım olmadıgından mecbur param o lanet karttaydı sanal kart kullanıyordum 30-50TL arası komisyon aldı namussuzlar, Enpara candır.
 
Önerim Enpara. Havale, EFT gibi şeyler ücretsiz. Ayda 2 defa farklı ATM'lerden para çekmek ücretsiz. Ayın enparalısı olduğunuz zaman da birikim faizi artıyor. 2 faturada otomatik ödemeye verilirse Netflix ve Spotifydan indirim kazanılıyor.
 
Yapıkredi TL CARD önerimdir gayet güzel yükle harca hem de Yapıkredi çok güzel bir Banka. Gidip konuşunca çok güzel yardımda oluyorlar.
 
18 yaş altı dedikçe neden sürekli Enpara öneriyorsunuz yahu? Tosla belki olabilir ama @Kendomen'nin dediği gibi komisyonsuz varken neden her ay 2 TL ve yıllık çekim miktarı aşırı az olan İninal'ı öneriyorsunuz. Gir kardeşim Garanti'ye çıkar gel evine ya.
 
Teb banka kartını öneririm, kendim kullanıyorum ve çok memnunum, ininal laneti gibi her para yatırdığında veya ay sonları para kesmesi gibi saçmalıkları yok. :)
Şu ininal denilen rezil kartı önermeyin artık. Yahu bedavaya komisyonsuz banka kartı açtırmak varken neden adama ininal kartı öneriyorsunuz?
Çok doğru söylemişsin dostum. :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı