18 yaş altı kart tavsiyesi

Papara Moneyback tarzı şeyler de var onları da kullanabilirsiniz YouTube, Netflix gibi şeylerde Moneyback yapıyor ve ve 15 yaşındada Papara alabilirsiniz
 
Havle vela guvvete ya.

Hocam kimliğim yeni zaten ama resimsiz 15 yaşına bu sene girdim kimliğim uzun zamandır yeni. O kare olanlardan değil yatay olanlardan.

Papara artık resim istemiyor galiba bende istememişti tekrar indirip denemenizi öneririm.
 
Sadece başlığı okuyup yorum yapmayın.
Papara artık resim istemiyor galiba bende istememişti tekrar indirip denemenizi öneririm.
Sistemi değişmiştir belki tekrardan kontrol edip deneyebilir, Ben yapalı çok uzun zaman olmadı ama kimlik kartımın fotoğrafını istiyordu diye hatırlıyorum.
 

Bu kadar para göz, müşteri hizmetleri rezalet, kötü kampanyalar olan bir firmayı kimseye önermem. Kullanana da değiştirmesini tavsiye ederim. Konu sahibi zaten ondan yana pişman olduğunu söylemiş.
 
Sadece başlığı okuyup yorum yapmayın.

Sistemi değişmiştir belki tekrardan kontrol edip deneyebilir, ben yapalı çok uzun zaman olmadı ama kimlik kartımın fotoğrafını istiyordu diye hatırlıyorum.

Ben 2 3 ay önce yaptım istememişti bende 18 yaşın altındayım kullanıyorum rahat rahat.

Bu kadar para göz, müşteri hizmetleri rezalet, kötü kampanyalar olan bir firmayı kimseye önermem. Kullanana da değiştirmesini tavsiye ederim.

Çok haklı her ay 2 TL kesiyor zaten en baştan kaybediyor.
 
Çok haklı her ay 2 TL kesiyor zaten en baştan kaybediyor.

Keşke ayda 2TL çekse sadece. Para yüklerken, çekerken, hesapta durduğu sürece ve alışveriş yaparken benim zamanımda ekstra 2TL çekip geri yatıyordu, ben hayatımda böyle saçma bir şey görmedim. 4 yıl önce falan karta 20TL para attım ve tam 19.5 TL ile bir şey alacaktım. Ödeme onaylanmadı fakat hesapta para var. Aradım müşteri hizmetlerini ve 23 dakika bekledim, sonunda biri açtı ve bana "ne oldu" diye telefonu açtı. Böyle bir şey nasıl olabilir? Bu nasıl bir hitap böyle? Neyse dedi 2TL ekstra olması lazım falan. Ben o an elime makası aldım ve kartı ikiye böldüm. Ertesi gün iş bankasında hesap açtım, 3-4 ay sonra da Papara Black Card aldım ve hala bu ikisini kullanıyorum. Her işimi görüyorlar ekstra olarak iş bankasında kredi kartım var ama ben bankamatik kartı daha çok kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı