Çözüldü 18 yaş altı mobil banka hesabı açabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

McSoren

Decapat
Daha fazla  
14 yaşındaki birisi ziraat banka kartı alabilir mi? Mobil bankacılıktan yararlanabilir mi?

Papara kullanabilirsin. Aksi takdirde dediğin gibi 18 yaş ve altı kullanamazsın.Havale/eft yapamazsın sadece kart alabilirsin. Papara işini görür.

Dislike atan arkadaşların konuyla zerre bir ilgisi yok.
İkinizi de yanlış bilgiden raporladım, iyi sosyaller.
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.
Şubeden veli ile gidip veli imzasıyla kendi üstüne banka kartı alınabiliyor. Mobil bankacılık yaş sınırı ise 15, o da 18 değil. Mobil bankacılık kullanamaz sadece.

Ziraat banka kartı veliniz ile ziraat şubesine gidip alabilirsiniz.
Mobil bankacılık içinse yaş sınırı 15.

Mobil bankacılık yaş sınırı 15 fakat çok sınırlı sayıda işlem yapabilir. Örneğin havale ve EFT yapamaz.

İkinizi de yanlış bilgiden raporladım, iyi sosyaller.
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.
Şubeden veli ile gidip veli imzasıyla kendi üstüne banka kartı alınabiliyor. Mobil bankacılık yaş sınırı ise 15, mobil bankacılık açamaz.

Mobil bankacılık yaş sınırı evet 15 ve mobil bankacılığı bile olsa 15 yaşında çoğu işlemi yapamayacak ki örneğin havale/eft.Kart alınabildiğini söyledim. Aynı şeyleri konuşuyoruz ve raporluyorsun. Önce okuma sonra anlama.

Mobil bankacılık yaş sınırı 15 fakat çok sınırlı sayıda işlem yapabilir. Örneğin havale ve EFT yapamaz.

Mobil bankacılık yaş sınırı evet 15 ve mobil bankacılığı bile olsa 15 yaşında çoğu işlemi yapamayacak ki örneğin havale/eft.Kart alınabildiğini söyledim. Aynı şeyleri konuşuyoruz ve raporluyorsun. Önce okuma sonra anlama.
Dislike atan arkadaşların konuyla ilgisi yok demişsin. Verdiğim bilgi doğru.
Konuyu açan havale-eft yapacağım dememiş mobil bankacılık kullanabilir miyim veya kart alabilir miyim demiş. Biz sorulan soruyu cevaplıyoruz. Hangi işlemi yapacağını nerden bilelim? Belki sadece atm'ye gitmeden bakiyesini görmek istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı