18 yaş altı nasıl para kazanıyorsunuz?

Burs nasıl kazanılıyor hocam. Devlet okulunda okumak mı gerekiyor? Sınava vb. mi giriliyor?
PYBS bursluluk sınavı devlet yapıyor hocam kazanırsan her yıl parası artıyor ama şuan aylık 370TL devlet sana para yatırıyor 5,6,7,8,9,10,11 sınıflar girebiliyor.

PYBS bursluluk sınavı devlet yapıyor hocam kazanırsan her yıl parası artıyor ama şuan aylık 370TL devlet sana para yatırıyor 5,6,7,8,9,10,11 sınıflar girebiliyor.
Zor mu peki sınavlar? Normalde yıl sonu ortalamalarınız nedir ve kaçıncı sınıfsınız? Çalışmak gerekiyor mu? :D
Ben 360 liraya 60 adet karışık POP it aldım tanesi 15 liradan hem sokakta hem çeşitli internet sitelerinden sattım 50 adet 750 liram var şu an eskiden hep ticarete atılmayı düşünürdüm araştırıp buldum kendim sonunda tuttu.
Vergisiz nasıl sattınız hocam? Nereden sattınız? :D

Zor mu peki sınavlar? Normalde yıl sonu ortalamalarınız nedir ve kaçıncı sınıfsınız? Çalışmak gerekiyor mu? :D
Çok kolay hocam hatta bu yıl gireceğim sınava 13 gün sonra umarım kazanırım 😀 ortalamaya değil o sınavdan aldığın puana bakıyorlar galiba en az 460 almak gerek 8.sinif hariç 8.sinifta bu puan 475 e çıkıyor LGS çalışma temposu yüzünden.

Çok kolay hocam hatta bu yıl gireceğim sınava 13 gün sonra umarım kazanırım 😀 ortalamaya değil o sınavdan aldığın puana bakıyorlar galiba en az 460 almak gerek 8.sinif hariç 8.sinifta bu puan 475 e çıkıyor LGS çalışma temposu yüzünden.
Yok anladımda normalde de çalışkan biri misiniz? Çalışkan olduğunuz için mi kazandınız onu soruyorum. Ben girsem yapabilir miyim mesela? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı