Çözüldü 18 yaş altı Papara kullanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Miricom

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle 13 yaşındayım ve bir ara şoktan bu olaylar falan çıkmadan önce Papara kart almıştım 18 yaş ibaresini duyunca direk saklamıştım, bugün şans eseri yeniden buldum ve bu olaylarında çözüldüğünü ve Papara'nın açıldığına dair şeyler duydum, peki ben bu kartı doğrulama yaparak kullanabilir miyim?

Çözüm
Öncelikle 13 yaşındayım ve bir ara şoktan bu olaylar falan çıkmadan önce Papara kart almıştım 18 yaş ibaresini duyunca direk saklamıştım, bugün şans eseri yeniden buldum ve bu olaylarında çözüldüğünü ve Papara'nın açıldığına dair şeyler duydum, peki ben bu kartı doğrulama yaparak kullanabilir miyim?

Evet veli doğrulaması yaparak kullanabilirsiniz.

Evet veli doğrulaması yaparak kullanabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Evet kullanabilirsin, Papara'da 13 yaş ve üzeriysen (doğrulama olmadan) bazı özelliklerini kullanabilirsin.
Aile doğrulaması ile IBAN gibi ek özellikleri de alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı