18 yaş altı Ziraat Gençkart nasıl alınır?

cunhanda

Centipat
Daha fazla  
18 yaşının altındayım ve bu sene üniversiteye başlayacağım. KYK yurduna kaydoldum ancak Ziraat Gençkart gerekiyormuş bana sanırım ama bu kartı 18-26 yaş arasındaki üniversite öğrencilerine veriyorlar. Ne yapmam gerek, şimdi bankaya gitsem babamla verirler mi?

Eğer üniversiteye kayıt olmuşsan 18 yaşında olup olmamana bakılmıyor. BankKart Genç'in tüm özellikleri açık olarak kullanabiliyorsun. Üniversiteye başladığımda 18 yaşımı doldurmamıştım daha. KYK kredisi için gerektiğinden dolayı başvurmuştum ve sorunsuz kullanmıştım.

Bana geçen yıl(henüz 18 değildim) burs çıktığında kartı direk kapıya getirmişlerdi. Yurt ücretleri sanırım sadece Ziraat'ten ödeniyor, o yüzden bu kadar ısrarcı davranıyorlar. Aslında anne babaya gerek yok diye düşünüyorum ama boşuna şubeye kadar gitmiş olmayın. Arayıp da bilgi edinebilirsiniz, müşteri hizmetlerini düşürmek yaklaşık 10 dakika sürüyor :D 444 00 00 - 0850 220 00 00

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı