Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor.
Merhaba hocalarım 14 yaşındayım muvakatname aracılığıyla veya başka bir belge ile kredi kartı alabilir miyim taksitli alışveriş için?
Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor.
Alamazsiniz hocam hiçbir yolu yok.
Sigortalı değilim gelirim de yok 2 tane kredi kartım var. Banka kartını alırsınız kk vermezler.Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor.
Hocam banka kartı var zaten kendi adıma kredi kartı için hiç alamaz mıyım bir belge aracılığı veya annem babam kefil olsa vermezler mi?
Peki 16 yaş için veren banka var mı?
Alabilirsiniz. Aileniz üzerinden size ek kart olarak verilir. Hesabın sahibi anneniz ya da babanız olur.
Hocam kredi kartının hiçbir yolu yok. Normal banka kartı çıkartacaksanız aileniz ek kart çıkartabiliyor.
Hocam Kk'da o olmuyor. Fakat normal banka kartında dediğiniz şey yapılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.