Dışarıdan bir yardım bulmaya çalış. Öğretmenlerinle görüş, müdürünle görüş. Eminim ki seni geri çevirmeyeceklerdir. Eğer hiçbir şey olmazsa kendini geliştirmeye devam edebilirsin, daha birçok proje yapacaksın hayatın boyunca. Bir tanesinde piyasaya sürmede başarısız oldun diye bir şey kaybetmezsin merak etme. Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim ama bilgisiyarimi kaybetme riskim de var, yani bana ait olmadiği için. Sorunlarimda o da var. Nedense müdürler hiç bu konulara bakmıyor ama hocalarla konusacağım.
18 yaşına kadar Free sürümünü yayınla ve güncellemeler getir.
Yavaş yavaş kullanıcı politiklarını yap.
Vergi levhası alırsan şahıs şirket olmuşsun demektir. Bu da aylık 400-500 lira masraf demek. Bunları bu yaşta karşılaman mümkün olmaz.
@BetaSecurity ailenle görüşüp bu konuda ilerlemek istediğini belirt, yapabildiklerini göster. Ailenin arkanda duracağına inanıyorum, ilgin olan bir alan olduğu falan bahset. Ailen arkanda durursa her şey hallolur.
@BetaSecurity ailenle görüşüp bu konuda ilerlemek istediğini belirt, yapabildiklerini göster. Ailenin arkanda duracağına inanıyorum, ilgin olan bir alan olduğu falan bahset. Ailen arkanda durursa her şey hallolur.
Bunu denedim ama ilgilenmediler. Aileme 300'üncü soyleyişim falandir. Hatta soylerken kan akışı duruyor vucudumda. Nasıl diyeyeim; boyle elim soguyor ve beyazlıyor. Garip biraz ama dedim defalarca, dinlemiyor veya inanmiyorlar.
Aslında forumda herkes bir tane parça verse çok rahat işini görecek bir bilgisayar toplayabiliriz. Olabilir mi acaba? Elimde iyi olmasa da çalışan P33 Combo anakat ve E4700 işlemci var mesela.
Bilmiyorum abi ama düz kontak ile acılan benim kendi bilgisiyarimin anakarti yanmıştı. İcinde olanlar 256 GB SSD + 350W Power + 4 GB RAM, istersen sistemin bir fotorafını atarim.
Tebrikler hocam, ama levha alıp şahıs şirketi açmaktansa patent almak yeterli gibi, 18'e kadar da bedava geliştirirsin dedikleri gibi. Tabii patent ücreti bile yıllık en az 400-500 lira götürür, onu da söyleyeyim.
Bilgisayar konusunda da çevreden vs. yardım toplayıp belki bir şeyler yapabilirsin veya TÜBİTAK yarışmalarına katılırsın (kazanırsan ödüllerle bir bilgisayar toplamaya çalışırsın) vs, bilemiyorum araştırmak lazım..