18 yaş altında vergi levhası alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Ben 15 yaşındayim yazılımla uğraşıyorum. Beta antivirüs adinda 1 antivirüs kodladim.
Paylaşayacağım ama vergi levhasi vb. almam gerekiyor. Alamıyorum cünkü yaş tutmuyor.
Ailemden vb. destek alamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Betaantivirüsun özellikleri.

- Hızlı.
- Güvenli.
- Türk yapımı.
- MEMZ'i vb. 5 saniyede siliyor, artı olarak fudlanmiş virüsleri yani kendini gizleyen virüsleri de buluyor.

@Recep Baltaş @Ali Güngör bu arkadaşa yardımcı olur musunuz?

Önerim ticaret lisesi varsa yakınlarında oraya nakil yaptırman orada bilişim bölümü oluyor oraya gidersen hem projene yatırım bile yapıyor hocalar gerçekten güzel bir iş çıkardıysan.

Ticaret lisesi var ama cok tehlikeli okullar yakınımdaki liseler bağcılarda oturuyorum. Buradaki ticaret okullarında adam yaralamak vb var ama Allah'tan oturdugum mahalle gene iyi ve gittiğim okulda boyle bir şey yok iyi ki o yüzden ticaret lisesine gitmiyorum.

Önerim ticaret lisesi varsa yakınlarında oraya nakil yaptırman orada bilişim bölümü oluyor oraya gidersen hem projene yatırım bile yapıyor hocalar gerçekten güzel bir iş çıkardıysan.

Matematikten yoksun kalmak pek iyi bir fikir değil gibi. Bazı meslek liseleri çok iyi eğitim veriyor ama bazıları sayısal dersleri nerdeyse kesiyor bu da geleceğini riske atar.

Tebrikler dostum...

Merhabalar. Ben 15 yaşındayim yazılımla uğraşıyorum. Beta antivirüs adinda 1 antivirüs kodladim.
Paylaşayacağım ama vergi levhasi vb. almam gerekiyor. Alamıyorum cünkü yaş tutmuyor.
Ailemden vb. destek alamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Betaantivirüsun özellikleri.

- Hızlı.
- Güvenli.
- Türk yapımı.
- MEMZ'i vb. 5 saniyede siliyor, artı olarak fudlanmiş virüsleri yani kendini gizleyen virüsleri de buluyor.
Bu yaşında böyle bir şey yapman gerçekten gurur duyulası bir şey. 18 yaşına kadar geliştirmeye devam etmeni öneririm.

Dışardan bir yardım bulmaya çalış. Öğretmenlerinle görüş, müdürünle görüş. Eminim ki seni geri çevirmeyeceklerdir. Eğer hiçbir şey olmazsa kendini geliştirmeye devam edebilirsin, daha birçok proje yapacaksın hayatın boyunca. Bir tanesinde piyasaya sürmede başarısız oldun diye bir şey kaybetmezsin merak etme. Başarılar dilerim. :)

Git müdürün yanına, de ki; hocam ben şunları yaptım ama ailem destek vermiyor. İllaki yardımcı olur okul.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı