18 yaş altında vergi levhası alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradan patent alabilirsin.

Biliyorum patent alabilirim ama biri cıkıp bu bana ait falan dediğinde ne yapacağım veya bana ait dediğinde adam bu program adina şirket alırsa? O zamanda bir sıkıntı cıkar.

Selamlar. Konuya bakacağım fakat nasıl bir yardımım dokunabilir düşünüyorum 👍

Merhabalar Recep abi isterseniz Instagram üzerinden iletişime geçebiliriz.

Biliyorum patent alabilirim ama biri cıkıp bu bana ait falan dediğinde ne yapacağım veya bana ait dediğinde adam bu program adina şirket alırsa? O zamanda bir sıkıntı cıkar.

Merhabalar Recep abi isterseniz Instagram üzerinden iletişime geçebiliriz.
Patentin ile dava açarasın sanırım. Çok bilgim yok :/

İşte sorunda burada başlıyor. Adamin 1'i cıkıp Free sürümü vb bana ait deyip üstüne şirket alırsa ben burada sıkıntıya giriyorum.

Evet kendi bilgisiyarim degil bir abiden ödünç aldim.
Haklısınız.

Kodların güvenliğini sağlamak sizin sorumluluğunuzda. Bu risk her projede var.

Üzerine patent alabileceğin özgün bir konsept geliştirdin mi?

Özgün konsept derken 0'dan antivirüs yaptım yani komple bana ait başka suanlık bir şey yok pek anlamıyorum patent konularından ondan açtım zaten konu ama patent alacak durumumda yok pek yani.

18 yaşına kadar Free sürümünü yayınla ve güncellemeler getir.
Yavaş yavaş kullanıcı politiklarını yap.
Vergi levhası alırsan şahıs şirket olmuşsun demektir. Bu da aylık 400-500 lira masraf demek. Bunları bu yaşta karşılaman mümkün olmaz.

Aslında bu arakdaşın dediği mantıklı ama işte PC mevzusu biraz sıkıntı...

Haklısınız.

Kodların güvenliğini sağlamak sizin sorumluluğunuzda. Bu risk her projede var.

Kodlarin güvenliğini her ne kadar sağlasam da bir kurum veya birileri arkamda olmayinca, örnek vereyim, adam benim antivirüsün adina şirket actiğinda bir şey yapamıyorum cünkü o adda şirket yok mantıgında. Beni anladiğiniz için teşekkürler. İnşallah Recep abi el atar.

Aslında bu arakdaşın dediği mantıklı ama işte PC mevzusu biraz sıkıntı...

Yani evet ama Recep abinin bu sorunu cözeceğinden eminim. Bu yüzden burada konu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükle GitHub'a Source kodunu bakalım. Böyle bu tarz konular kimseye bir fayda sağlamayacaktır.

Bence fayda sağlayacaktir. Cünkü örnek vereyim, Türk antivirüs hiçbir yerde yok, şu ana kadar yapılmadi. Bunu ilk ve tek yaptık. Avast veya Kaspersky'da boyle başladi ama onlarda destek cıkan vardi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence fayda sağlayacaktir. Cünkü örnek vereyim, Türk antivirüs hiçbir yerde yok, şu ana kadar yapılmadi. Bunu ilk ve tek yaptık. Avast veya Kaspersky'da boyle başladi ama onlarda destek cıkan vardi.

Sen beni anlamıyorsun herhalde. Kaynak kodunu yükle GitHub'a sıfırdan yazılmış mı, ne gibi işlevleri var, gerçekten iyi mi bunları insanlar değerlendirsin ona göre sana sponsor olsun. Ben de şimdi diyorum ki ben Instagram'ı baştan sona sıfırdan yazdım. Ama kaynak kodunu paylaşamam şu an. 3080Ti'lı bir bilgisayar gönderin öyle paylaşayım. Kabul mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı