18 yaş altında vergi levhası alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnanmayabilirsin benlik bir sorun yoktur. Recep abi ile iletişime geçtiğinde belki Recep abi test eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada inanlar yardımcı oluyor. İnanmayanlar değil. Vermek istemiyorsa vermez.
İnanmayabilirsin benlik bir sorun yoktur. Recep abi ile iletişime geçtiğinde belki Recep abi test eder.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben buradan iletişime geçtim hocamla. İsterseniz buradan devam edin ya da Recep hocam illa ki bir şekilde ulaşır size. Umarım başarılı olursunuz

Kardeşim ben destekliyorum, sonuna kadar. Ama sırf antivirüs programı yaptığını iddia ediyor diye kamuoyu yaratılıp birisine bilgisayar vs. hediye edilmesine karşıyım. En azından bu söylenen söz kanıtlanana kadar. Adama diyorum demo at, yok demosu gel benim bilgisayarda dene diyor. Ee açık kaynak olarak yükle kod yapısını, çalışma mantığını inceleyelim diyorum ona da yok diyor. Technopat forumundan melek yatırımcı mı arıyor arkadaş yoksa kendisine oyun bilgisayarı aldırmaya mı çalışıyor? Şapkanızı önünüze koyup düşünün biraz. Zibilyon tane yatırımcı forumu, yazılım platformları varken gelip Technopat'ta mı bu konuyla ilgili destek beklemek mantıklı sence? Burada donanım konusunda bilgili kişiler var ama yazılım konusunda özellikle antivirüs gibi konularda o kadar deneyimli insanlar ne yazık ki yok. Arkadaş GitHub'dan topladığı bir projeyi önünüze koysa nasıl anlayacaksınız sıfırdan kendinin yazdığını? Vahiy olarak mı gelecek bu bilgi size? Ben de diyorum ki madem bir iddian var kanıtla, diğer türlü ancak vatan millet bayrak asma mentalitesindeki kişilerden pohpoh alırsın. Ben şahsen inanmıyorum, arkadaş benim yanlış düşündüğümü kanıtlamakta özgür. Umarım da kanıtlar.

Hiçbir Av'nin algılamadiği virüsleri bile algılayabiliyorum, her ne kadar FUD'lanirsa FUD'lansin. Virüsün verdiği zarara kadar tamir ediyor. hatta antivirüse de internet hızlandirici eklemeye calısıyorum. Destekleriniz için teşekkürler bu arada. Su anlık Avast, Malwarebytes gibi antivirüslerden daha güclü ve daha hızlı.

@BetaSecurity destek konusunda sıkıntı yok. Konu başında da belirtmiştim zaten yapabileceklerinizi. Size tavsiyem bir demo program yapmanız. 3 günlük deneme sürümü yapabilirsiniz, tabii bu isteğinize kalmış. Buglar ve benzeri şeyleri bu türlü bulabilirsiniz. Farklı bir açıdan da tester olarak yardımcı olacak kişiler bulabilirsiniz, o kişilere atarsanız programı denerler. Buglar ve eksikleri bu şekilde bulursunuz. Başarılar.

Dostum sana kanıtlamak zorunda degilim Recep abiye bunu kanıtlayacağım antivirüsün internette videolarida var istersen atayim? Algılanmaz denilen 300'den fazla virüsü algıladiğim video var 397 tane yazılımcı ile konuşmada fudladıkları virüsleri algıladıgım videolar var bende kanıt var.

Teşekkürler dediğim gibi suanlık bir bug yok yani bug olma ihtimali %0 cünkü her yaptığım şeyi en kötü 100 kez test ediyorum calısıyor mu sorunsuzca diye.

Ama sırf antivirüs programı yaptığını iddia ediyor diye kamuoyu yaratılıp birisine bilgisayar vs. hediye edilmesine karşıyım.
Nerden çıktı bu?
Kim diyor böyle bir şey?
Öyle kamuoyu çıkarmak sandığınız kadar kolay bir şey değil. Zaten insanların bu arkadaşa yardımcı olacak kadar aklı varsa ellerine bir kanıt geçmeden yardımcı olmazlar maddi anlamda. Kendim gerçekten elimde fiziksel projeler ile sponsor arayan bir kişiyim. Zaten arkadaş maddi bir destek istiyorsa gitsin Kickstarter'da başlatsın projesini.

Teşekkürler dediğim gibi suanlık bir bug yok yani bug olma ihtimali %0 cünkü her yaptığım şeyi en kötü 100 kez test ediyorum calısıyor mu sorunsuzca diye.
Buglar genelde yapımcılar tarafından değil de kullanıcılar tarafından bulunuyor. Senin yaparken fark etmediğin şeyler, kullanıcı kullanırken ortaya çıkıyor. Dediğiniz videoları da atıp programınızı tanıtabilirsiniz. Bir ürünü tanıtmak, her zaman daha fazla destek almanızı sağlar.

Tebrik ederim. İnşallah başarılı bir antivirüs olur ve bence antivirüse Türkçe bir isim bulursan daha iyi olur.

Eğer halka açık bir platformda bir şeyi iddia edip destek bekliyorsan buradaki herkese kanıtlamak zorundasın. Ne demek bana kanıtlamak zorunda değilsin? O zaman burada konu açıp, kamuoyu yaratmayacaksın. Göz göre göre insanların sana inanmasına göz yumamam. Recep Baltaş da aynı benim düşündüğüm gibi düşünüyordur. Ona bir .exe uzantılı dosya göndereceksin, onun da açmasını falan beklemiyorsun herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…