Kardeşim ben destekliyorum, sonuna kadar. Ama sırf antivirüs programı yaptığını iddia ediyor diye kamuoyu yaratılıp birisine bilgisayar vs. hediye edilmesine karşıyım. En azından bu söylenen söz kanıtlanana kadar. Adama diyorum demo at, yok demosu gel benim bilgisayarda dene diyor. Ee açık kaynak olarak yükle kod yapısını, çalışma mantığını inceleyelim diyorum ona da yok diyor. Technopat forumundan melek yatırımcı mı arıyor arkadaş yoksa kendisine oyun bilgisayarı aldırmaya mı çalışıyor? Şapkanızı önünüze koyup düşünün biraz. Zibilyon tane yatırımcı forumu, yazılım platformları varken gelip Technopat'ta mı bu konuyla ilgili destek beklemek mantıklı sence? Burada donanım konusunda bilgili kişiler var ama yazılım konusunda özellikle antivirüs gibi konularda o kadar deneyimli insanlar ne yazık ki yok. Arkadaş GitHub'dan topladığı bir projeyi önünüze koysa nasıl anlayacaksınız sıfırdan kendinin yazdığını? Vahiy olarak mı gelecek bu bilgi size? Ben de diyorum ki madem bir iddian var kanıtla, diğer türlü ancak Vatan millet bayrak asma mentalitesindeki kişilerden pohpoh alırsın. Ben şahsen inanmıyorum, arkadaş benim yanlış düşündüğümü kanıtlamakta özgür. Umarım da kanıtlar.