18 yaş basketbol için çok mu geç?

Spor için hiçbir zaman geç değildir. Profesyonel olarak ilerlemezsen bile vücuduna oldukça yararı var.Fakat şunu söylemeliyim ki bir kulüpte oynamak ve meslek haline getirmek istiyorsan başkalarının küçümseyici bakışları ya da alaycılığına katlanmak gerekebilir ve çok sıkı çalışman gerek.Asla pes etme.

@Hielaph İngiltere'de düzen futbola bakış açısı, futbol federasyonları kuralları, akademiler çok farklı işliyor hocam. Kendim kulüpte oynayan biri olarak söylüyorum çok yetenekli olsa bile 17-18 yaşında olunca lisanslı olmadığı zaman almıyorlar seçmelere.

@Hielaph İngiltere'de düzen futbola bakış açısı, futbol federasyonları kuralları, akademiler çok farklı işliyor hocam. Kendim kulüpte oynayan biri olarak söylüyorum çok yetenekli olsa bile 17-18 yaşında olunca lisanslı olmadığı zaman almıyorlar seçmelere.
Sonuç olarak yetenekli bir çocuk farkedildiğinde, lisans vs. gibi formaliteler 1 günde halledilebilir şeyler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı