18 yaş için yazın çalışılacak iş önerisi

zotayksa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar, ben yaz mevsiminde ise girmeyi planliyorum, gecen yaz gitmeyi dusunuyordum ama ailem tatile goturttu. Ilk isim olacak ama aklima takilan birkac sey var bununla ilgili, yas 18.

Sadece yaz aylari calismam mumkun okuldan vs oturu. Kim max 2-3 ay calisacak birini ise alir ki?

Sosyal olarak ortalama biriyim, yani guler yuzluyumdur ama bazenleri sosyal modum dusebiliyor. Bu herhangi bir problem yaratir mi? Ne tarz isler uygun olur benim icin?

Genel olarak bunu yap/yapma tarzi onerileriniz var mi is ortaminda?

Merhaba arkadaşlar, ben yaz mevsiminde ise girmeyi planliyorum, gecen yaz gitmeyi dusunuyordum ama ailem tatile goturttu. Ilk isim olacak ama aklima takilan birkac şey var bununla ilgili, yas 18.

Sadece yaz aylari calismam mumkun okuldan vs oturu. Kim Max 2-3 ay calisacak birini ise alir ki?

Sosyal olarak ortalama biriyim, yani guler yuzluyumdur ama bazen sosyal modum dusebiliyor. Bu herhangi bir problem yaratir mi? Ne tarz isler uygun olur benim icin?

Genel olarak bunu yap/yapma tarzi onerileriniz var mi is ortaminda?

Modunu çok düşürmesen genel olarak insanlara konuşursan sohbet edersen güler yüzlü olursun Kuaför/Berber öneririm. Ve bu işi öğrenirsen merak salarsan seversen devam edeceğini düşünüyorum.

Yazın Arçelik, Beko gibi yerlerin yetkili servisleri özellikle klima odaklı olanlar baya eleman alıyor ve asgarinin üstünde para veriyorlar diye biliyorum. Artı olarak işte öğreniyorsun. Öğrenirsen ilerde seyyar çalışırsın iyi paralar kazanırsın. Üniversite son sınıf öğrencisi arkadaşım var mesela yazın 2 ay klima bakımı, hafif tamir işlerini yapıyor bu yıl 2 ay bu işi yapıp PCX125'ten Forza 250'ye geçti.

Modunu çok düşürmesen genel olarak insanlara konuşursan sohbet edersen güler yüzlü olursun Kuaför/Berber öneririm. Ve bu işi öğrenirsen merak salarsan seversen devam edeceğini düşünüyorum.
En basta deneyimsiz elemana ne is yaptirirlar?

Yazın Arçelik, Beko gibi yerlerin yetkili servisleri özellikle klima odaklı olanlar baya eleman alıyor ve asgarinin üstünde para veriyorlar diye biliyorum. Artı olarak işte öğreniyorsun. Öğrenirsen ilerde seyyar çalışırsın iyi paralar kazanırsın. Üniversite son sınıf öğrencisi arkadaşım var mesela yazın 2 ay klima bakımı, hafif tamir işlerini yapıyor bu yıl 2 ay bu işi yapıp PCX125'ten Forza 250'ye geçti.
2-3 ay icin ise alanlari varsa guzel olur bence. Kariyer.net te falan var midir ilanlari?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı