18 yaş sınırı olan konsere nasıl girilir?

windowsdelisi0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 hafta sonra tam içkili mekanda sevdiğim bir sanatçının konseri var. Mekan JJ (Joly Joker) gibi bir yere asla benzemiyor. Mekanın açılış saati 23.30 ve 04.00'de kapanıyor. Yani çalışma saatleri 23.30 - 04.00 arasında gerçekleşiyor.

3 ay ile 18 yaşını kaçıyorum. Bu durum kontrol alanından içeri girerken bir sıkıntıya sebep olur mu? Gerek uzaktan gerek yakından birçok arkadaşım sakallı halime yaşından çok büyük gösteriyorsun diyorlar. 2-3 haftalık sakalıma bile rahat 22-23 gösteriyorsun diyorlar. Ama annem veya babam öyle demiyor. Yaşın olduğu gibi gösteriyor diyorlar (belki de beni çok yakından tanıdıkları içindir.).

Organizatörü aradığımda 18 yaş altına maalesef dedi. Ailesiyle girebiliyor mu dediğimde ona da maalesef dedi. Mekan gece kulübüdür.

Dediğim gibi etkinliğin düzenleneceği yer tam içkili bir mekan ve konsere daha 3 hafta var.

Tecrübeli abilerim ablalarımdan yardım bekliyorum.

Kapalı mekanlarda girişte kesinlikle kimlik kontrolü, kimlik olmasa bile e-devlet açtırıyorlar. 2 hafta sonra reşit olacak arkadaşlarımın alınmadığını biliyorum, yaşınız çok büyük göstermiyorsa girmeniz zor. Bir tanıdık falan yoksa şansınıza küsün.

Kapalı mekanlarda girişte kesinlikle kimlik kontrolü, kimlik olmasa bile e-devlet açtırıyorlar. 2 hafta sonra reşit olacak arkadaşlarımın alınmadığını biliyorum, yaşınız çok büyük göstermiyorsa girmeniz zor. Bir tanıdık falan yoksa şansınıza küsün.
hocam 3 haftalık sakalıma bile 22 gösteriyorsun diyorlar
konser okul açıldıktan 5 gün sonra 4 gün boyunca okulda disiplin yemeye bile razıyım konser gününe kadar uzatsam neredeyse 1.5 aylık sakalım olacak

Hocam 3 haftalık sakalıma bile 22 gösteriyorsun diyorlar.
Konser okul açıldıktan 5 gün sonra 4 gün boyunca okulda disiplin yemeye bile razıyım konser gününe kadar uzatsam neredeyse 1.5 aylık sakalım olacak.

Kapıdaki güvenliğin biraz insafına dalgınlığına bağlı ama işini iyi yapan biriyse girme şansın neredeyse 0

kimlik kontrolü 30 yaşındaki birinde bile şart mı
hocam 3 haftalık sakalıma bile 22 gösteriyorsun diyorlar
konser okul açıldıktan 5 gün sonra 4 gün boyunca okulda disiplin yemeye bile razıyım konser gününe kadar uzatsam neredeyse 1.5 aylık sakalım olacak
Tipin, sakalın veya görünüşün hiç önemi yok inan. Evet 30 yaşındaki adama da şart kimlik, hatta kimlik değil diğer arkadaşın dediği çok doğru e-devlet açtırıyorlar. Kimlik kontrolünü sadece giriş için olduğunu düşünme, senin sadece kimliğine gözleri ile bakıp geçmiyorlar. Kimlikteki çipi okutup veya e-devletteki QR kodu falan kendi cihazlarına okutup önlem alıyorlar. İçeride bir sıkıntı olursa kim olduğu bilinsin diye falan.

Tabi bu dediklerim kaliteli mekanlarda oluyor. Senin dediklerine göre anlattığın yeri de kaliteli olarak varsayıyorum.

Kapıdaki güvenliğin biraz insafına dalgınlığına bağlı ama işini iyi yapan biriyse girme şansın neredeyse 0

Kapıdaki güvenlik sıkıntı çıkarır tipten mekan yorumları rezalet bodyguardda aşırı egolu denmiş, sırf egosunu tatmin ettirmek için kız arkadaşı mekandan çıkan adama sizde çıkın demiş. Zaten damsız almıyorlarmış mekanın amacı meyhaneden para kazanmak gelen sanatçıdan değil. Zaten üstte de bahsettim kulüp gece 23.30 da açılıyor 4'te kapanıyor.

Tipin, sakalın veya görünüşün hiç önemi yok inan. Evet 30 yaşındaki adama da şart kimlik, hatta kimlik değil diğer arkadaşın dediği çok doğru e-Devlet açtırıyorlar. Kimlik kontrolünü sadece giriş için olduğunu düşünme, senin sadece kimliğine gözleri ile bakıp geçmiyorlar. Kimlikteki çipi okutup veya e-Devlet'teki QR kodu falan kendi cihazlarına okutup önlem alıyorlar. İçeride bir sıkıntı olursa kim olduğu bilinsin diye falan.

Tabii bu dediklerim kaliteli mekanlarda oluyor. Senin dediklerine göre anlattığın yeri de kaliteli olarak varsayıyorum.

Hocam kaliteli mekan değil de paragöz mekan diyelim.

Kapıdaki güvenlik sıkıntı çıkarır tipten mekan yorumları rezalet bodyguardda aşırı egolu denmiş, sırf egosunu tatmin ettirmek için kız arkadaşı mekandan çıkan adama sizde çıkın demiş. Zaten damsız almıyorlarmış mekanın amacı meyhaneden para kazanmak gelen sanatçıdan değil. Zaten üstte de bahsettim kulüp gece 23.30 da açılıyor 4'te kapanıyor.

Hocam kaliteli mekan değil de paragöz mekan diyelim.
Valla hocam hevesinizi kırmak amacıyla falan demiyorum asla ama sizin iş yaş bence. Her dediğiniz şey ihtimalleri daha da dibe çekiyor :D Kapıdaki güvenliklerden bahsetmişsiniz, sıkıntı çıkaran tipler ise zaten baştan sıkıntı olur senin yaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı