18 yaşın altında üstüne araç yapılır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G900 1075-BV60X
i7-10750H 2.60GHz - 5GHz
RTX 2060 6GB
Cruical 16GB 2666Mhz
KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB
Meslek
Öğrenci
Babam yeni bir araba alacak ve bazı durumlardan dolayı benim üzerime yapmak istediğini söylüyor. Şu an 17 yaşındayım. Alacağı araç otomobil ruhsatlı olacak.

Babam yeni bir araba alacak ve bazı durumlardan dolayı benim üzerime yapmak istediğini söylüyor. Şu an 17 yaşındayım. Alacağı araç otomobil ruhsatlı olacak.
Kasko yuksek cikar baya, bence mantiksiz. Kasko yasinizdan dolayi degil, ilk defa kasko yaptirdiginiz icin yuksek cikar, uzun sure kazasi olmazsa aracin git gide duser.

Devlet tarafından Yasal Ergin kabul edilmek için çok başarılı işler yapman gerekiyor. Bu yüzden pek zannetmiyorum. 1 sene babanın üstünde kalsın 1 sene sonra noter ile üstüne alırsın.

Devlet tarafından Yasal Ergin kabul edilmek için çok başarılı işler yapman gerekiyor. Bu yüzden pek zannetmiyorum. 1 sene babanın üstünde kalsın 1 sene sonra noter ile üstüne alırsın.
Kaza-i Rüşt kararı çıkarmak çok kolay bir şey. Yaş büyütme yerine geçmez ama devlet sizi reşit sayar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı