Dostum umarım hayallerini gerçekleştirebilirsin ancak Türkiye şartlarında para kazanıp ev almak ve evlilik (ev eşyaları, araba vs. almak) yapmak bu zamanda çok zorlaştı, hayal oldu diyebilirim.
KKTC'ye gideceğim.
Dostum umarım hayallerini gerçekleştirebilirsin ancak Türkiye şartlarında para kazanıp ev almak ve evlilik (ev eşyaları, araba vs. almak) yapmak bu zamanda çok zorlaştı, hayal oldu diyebilirim.
KKTC'ye gideceğim.
Şu an 14 yaşımdayım bundan 4 sene sonra yani 18 yaşına girdiğimde yapacaklarım.
1-KKTC vatandaşı olmak.
2-iş bulup para biriktirdikten sonra ev almak.
3-hayatımın aşkını bulduktan sonra evlenmek.
Anı olsun bundan 6-7 yıl sonra gelip bakarım.
18 yaşında ev almak? Türkiye şartlarında çalışan bazında bakarsak memur olman lazım ve o yaşta olsan bile en azından 22-23 yaşında evin olur. Gene de umarım da gerçekleştirebilirsin ne olur ne olmaz çok ümit bağlama bu işlere.
Türkiye şartlarında olduğumuz için olabilir mi? Konut fiyatlarından haberin yok sanırım.Neden?
Türkiye şartlarında olduğumuz için olabilir mi? Konut fiyatlarından haberin yok sanırım.
İnşallah sen kıbrısa geldiğinde seni karşılayabilirim.KKTC'ye gideceğim.
Açıkçası Kıbrıs'ta da çok bir fark olduğunu sanmıyorum. Alım gücü TR ile hemen hemen aynı. TR'nin vergisiz hali denebilir.
İnşallah sen kıbrısa geldiğinde seni karşılayabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.