18 yaşına girer girmez ehliyete başvurulabilir mi?

Benim akrabam 2024 Temmuz ayında 18 olacaktı ama sürücü kursu sahibi tanıdığı olduğu için 2023 Aralıkta parayı yatırdı 2024 zammından etkilenmemiş oldu, sürücü kursu tanıdığın varsa böyle oluyor ancak sağlık raporu işlemlerin vs 18 yaşına resmi olarak ayak bastığın gün işleme alınıyor.

Çocukken kim daha büyük kavgası yapardık. Ortamda sürekli yaş hesaplaması yapmayı bilmeyen arkadaş olurdu, o hesap olmuş birazcık.
18 yaşına girdiğiniz gün isterseniz ehliyet kaydı oluşturabilirsiniz, isterseniz kendi adınıza banka hesabı açabilirsiniz, bir sorun yok.
Vito hocam, 18 yaşına girmeye yakın başvurabiliyormuşsunuz öyle bir durum var mı? Sadece direksiyon sınavına girerken 18 yaşında olman gerekiyormuş.

Vito hocam, 18 yaşına girmeye yakın başvurabiliyormuşsunuz öyle bir durum var mı? Sadece direksiyon sınavına girerken 18 yaşında olman gerekiyormuş.

Yazılı ve teorik sınava girerken 18 yaşını doldurmuş olmak yeterli diye biliyorum.
Kurs eğitimi alınırken 18 yaşına girmemiş olmak sorun teşkil etmiyor. Bazı sürücü kursları denetimden sebep bunu kabul etmiyorlar veya bunun olmayacağını söylüyorlar ancak yapılabiliyor.

Yazılı ve teorik sınava girerken 18 yaşını doldurmuş olmak yeterli diye biliyorum.
Kurs eğitimi alınırken 18 yaşına girmemiş olmak sorun teşkil etmiyor. Bazı sürücü kursları denetimden sebep bunu kabul etmiyorlar veya bunun olmayacağını söylüyorlar ancak yapılabiliyor.
Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı