18 yaşına göre cildim nasıl?

Ahmet40218

Hectopat
18 yaşındayım kendim her sabah sabunlu suyla yıkarım. Onun dışında titiz bir insanim her gün banyo yapan bir insanım sıcak suyla genelde spor yaparım ama aktif yaparken de böyleydi. Uzaktan belli olmuyor da çok yakina gelince bu kadar ayrıntılı belli oluyor. Onun dışında yüz bakımı yapmam başka sizce iyi mi? Ne yapmam gerekir?

Dosya Ekleri

• IMG_20240529_184418.jpg
    IMG_20240529_184418.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 136
18 yaşındayım kendim her sabah sabunlu suyla yıkarım. Onun dışında titiz bir insanim her gün banyo yapan bir insanım sıcak suyla genelde spor yaparım ama aktif yaparken de böyleydi. Uzaktan belli olmuyor da çok yakina gelince bu kadar ayrıntılı belli oluyor. Onun dışında yüz bakımı yapmam başka sizce iyi mi? Ne yapmam gerekir?
Kızarık bölge için cildiyeye git, çok sıcak suyla duş almamaya çalış. Bunun haricinde dudak kremi ve nemlendirici krem kullanabilirsin (anlına, sağa-sola vs.), sabun yerine yüz yıkama jeli kullanırsan daha iyi olur, onlar yumuşatıyor cildi.

Bakımlı olmadığınız çok belli. Cildin için cildiyeye gidebilirsin. Sana krem falan verebilir. Yüzünü nemlendiren aparatlar kullanabilirsin, yüzüne maske yapabilirsin. Ülkemizde böyle bakım yapanlara eş cinsel falan deniyor, sen onları takma. Bana göre her erkek bu tür bakımları yapmalı. Ayrıca kaşınızın ortasınıda alın. Son olarak saçlarınız çok kuru ve ölü gözüküyor. Kaliteli bir saç bakım yağı kullanabilirsiniz. Genellikle argan yağı kullanırlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı