18 yaşına yeni giren biri için banka tavsiyesi

Garanti kullanmış biri olarak, böyle berbat bir banka ve banka uygulaması arayüzü görmedim. Yapı Kredi candır, harika bir banka :)
Bence en iyisi Akbank, en kötüsü İşCep. Garanti iyi ama.
 
Sizin de fikrinizi merak ediyorum, yani bir yolu var da ben mi bilmiyorum acaba?
Alışverişlerinize ve kartınıza göre değişebiliyor. Her bankanın farklı bir avantajı oluyor. Yapı Kredi sık sık Amazon'a özel kampanya yapıyor. E-ticaret kampanyasıyla birleştirdiğinizde 500 TL'ye 90 TL Worldpuan kazanabiliyorsunuz. Akbank ile Netflix, YouTube Premium ve Spotify ödemeleriniz için üzerine para bile alabiliyorsunuz fakat öğrenci olmanız gerekiyor. İş Bankası da 250 TL ve üzeri market harcamalarına 25 TL puan veriyor. Mobil temassız ödemelere %3 MaxiPuan kampanyasıyla birleşince oldukça avantajlı oluyor. Gençseniz Maximum Genç kampanyasıyla ekstra 20 TL puan kazanabiliyorsunuz. Bu da 250 TL'de 52,5 TL puan ediyor. İlgili ayda Maximum Genç için mobil temassız ödeme kampanyası da varsa 67,5 TL puan kazanmış oluyorsunuz.
 
Bunlar yeterli mi? Yoksa Garanti ve Akbank için de hesap açayım mı?
Garanti BBVA ve Akbank da avantajlı olabiliyor. Öneririm.
Hocam, bu bahsettikleriniz banka kartı için geçerli mi? Kredi kartı olmadan bu bankalardan banka kartımın olması yeterli olur mu?
Kredi kartına özel olarak yapılan bir kampanya olmadıkça tüm kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Bol puan dediğine bakma. :) Binlerce kez binlerce liralık alışveriş de yapsan 50 TL'lik puan için yaşlanıyorsun resmen. :D:D:D
Kampanyalara katılıyor musunuz? İş Bankası ile senede en az 10000 TL MaxiPuan kazanıyorum. :)
 
Garanti BBVA ve Akbank da avantajlı olabiliyor. Öneririm.

Kredi kartına özel olarak yapılan bir kampanya olmadıkça tüm kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Kampanyalara katılıyor musunuz? İş Bankası ile senede en az 10000 TL MaxiPuan kazanıyorum. :)

Gerek duymuyorum :)
 
KuveytTürk'ü tavsiye ederim. Komisyon oranları düşük, bana hiç masrafı olmadı hatta al sat yaparak parada kazandım.
 
Gerek duymuyorum. :)
Kampanyalara katılmadan çoğu banka fazla ödül vermiyor. Crystalcard ve American Express ile çoğu alışverişinizde doğrudan ödül kazanabiliyorsunuz. Tabii ki yıllık kart ücreti diğer kartlara göre daha fazla oluyor. The Platinum Card için yıllık 2700 TL alınıyor fakat bayağı avantajlı bir kart. Crystalcard için de yıllık 949 TL alınıyor. İkisini de öneririm.
 
Hepsinden yavaş yavaş aç hocam. Ben öyle yapıyorum. İlk önce Enpara alabilirsin. Daha sonra Tosla al. Transfer yaparken hiçbir şekilde ücret ödemezsin artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı