WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
18 yaşındayım spora bugün tekrar başladım ve kilom 62 boyum 170 bu kiloyu 70'e çıkarmak ve güç kazanmak istiyorum, asıl amacım güç kazanmak ama yağlanmadan. Bu yüzden gün içinde ne yiyeceğimi -tabii ekonomik olarak sonuçta her öğün tavuk veya et yiyemem- söylerseniz sevinirim. Bir de protein tozum ve kreatinim var protein tozundan her gün bir ölçek kullanayım mı kreatini de aynı şekilde? Yoksa 1. aydan sonra mı? Bunda ekonomik olarak sorun yok protein tozu 1 ay götürür kreatinde yeni alacağım bitmişti, şu an kullandığım, yani her gün kullandığımda gelişim artar mı yoksa 2-3 günde bir protein tozu alsam da olur mu? Hedefim dediğim gibi en hızlı gelişimde 62 kilodan 70'e güç odaklı çıkmak, tabii görünüşte önemsiz sayılmaz önemli.
Ve bugün gittiğimde çok zorlandım çünkü 1 ay önce bıraktığım kiloların 5 kilo düşüğüyle girdim ve tükendim zorlamadım sakatlanmamak için ve yarısını bile yapamadım. Ben en iyisi dumbell'de 7.5ken 5e, aletlerde de 10 kilo düşeyim hafif takılayım tüm bölgeleri çalıştırmak için demi?
Ve bugün gittiğimde çok zorlandım çünkü 1 ay önce bıraktığım kiloların 5 kilo düşüğüyle girdim ve tükendim zorlamadım sakatlanmamak için ve yarısını bile yapamadım. Ben en iyisi dumbell'de 7.5ken 5e, aletlerde de 10 kilo düşeyim hafif takılayım tüm bölgeleri çalıştırmak için demi?