18 yaşında köse olmak

Daha fazla  
Evet durum bu. Çocuk gibi duruyorum. Çenemin altında sakallar çıkıyor sadece. Bıyıklarımsa hala tüy şeklinde. Babamdada köselik var yani genetik. Var mıdır bir yol yordam? Sakallarım olsun isterim hep. Jiletle al demeyin zaten normalde de jiletle alıyorum. Bir de neden istiyorsun falan onları geçin. Sakal erkeğin makyajıdır tartışmasız. Neyse önerilerinizi bekliyorum.

Evet durum bu. Çocuk gibi duruyorum. Çenemin altında sakallar çıkıyor sadece. Bıyıklarımsa hala tüy şeklinde. Babamdada köselik var yani genetik. Var mıdır bir yol yordam? Sakallarım olsun isterim hep. Jiletle al demeyin zaten normalde de jiletle alıyorum. Bir de neden istiyorsun falan onları geçin. Sakal erkeğin makyajıdır tartışmasız. Neyse önerilerinizi bekliyorum.
Biberiye yağı işe yarıyor. Jiletle tıraş olduktan sonra biberiye yağını sürebilirsin. Jilet dememin amacı sakalı keserken deriyi de alması, açık deriye daha iyi nüfuz eder.

Biberiye yağı uygulayın da köse olmayı kim istemez ki cok sanslisin bence.

Sakal her erkeğin makyajı değildir. Ben keşke çıkmasa diyorum :D Hiç yakışmıyor bana.

Ayrıca genetiğin önüne geçebileceğinizi sanmıyorum. İnternette gezen ilaçların çoğu da işe yaramıyor. İşe yarayan varsa da gür bir sakal beklemeyin.

Bende de genetik köselik var 27 yaşımdayım. Sakal ve bıyık tel tel çıkıyor asla kirli sakal görünümü olmuyor. Bazen yan yana geldiğimizde 18 Yaşındaki çocuklar benden daha erkeksi duruyor. Yıllar içinde bu durum benim zaman zaman özgüvensizlik çekmeme sebep oldu. Konuştuğum insanlardan sakalı olanlar da keşke senin gibi olsam her gün traş oluyorum traş derdi olmaz diyor. Bu Biraz da iri yapılı insanların keşke biraz daha zayıf olsam, zayıf insanların da keşke biraz daha kilolu ve iri olsam isteği gibi. Sizde olmayanı istiyorsunuz o yüzden kafaya takmaya gerek yok bence, kimse kusursuz değil.

Bende köseyim ve 18 yaşındayım. Çok takmıyorum sende takma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı