18 yaşında kredi ile motor alınabilir mi?

xDarkPatates

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün 18 yaşıma girdim ve kredi kartı başvurusu yapabiliyorum. 1 ay içinde CNC operatörü olarak bir fabrikada asgeri ücret veya biraz fazlasına çalışmaya başlayacağım. Çalışmaya başladıktan sonra kredi kartımın limiti ne kadar olur ve bu kartla motor alabilir miyim? Almak istediğim motor da CFMOTO 250 nk.

Merhaba bugün 18 yaşıma girdim ve kredi kartı başvurusu yapabiliyorum. 1 ay içinde CNC operatörü olarak bir fabrikada asgeri ücret veya biraz fazlasına çalışmaya başlayacağım. Çalışmaya başladıktan sonra kredi kartımın limiti ne kadar olur ve bu kartla motor alabilir miyim? Almak istediğim motor da CFMOTO 250 nk.

Kredi kartı kullanmaya başla düzenli olarak harcama yap ve son ödeme tarihinden 1 gün önce odersin maaşında 30k falansa seneye bir bakmissin limit 500k olmuş. Fakat askerlik yapmadığın için bunu bahane ederek mesai olmadan asgari ücretten fazlasını vermezler çoğu zaman.

Kredi kartı kullanmaya başla düzenli olarak harcama yap ve son ödeme tarihinden 1 gün önce odersin maaşında 30k falansa seneye bir bakmissin limit 500k olmuş. Fakat askerlik yapmadığın için bunu bahane ederek mesai olmadan asgari ücretten fazlasını vermezler çoğu zaman.

Anladım teşekkür ederim gireceğim fabrikada asgeri ücret + mesai şeklinde bir maaş veriyor.

Evlat, kredi kartı limitin gelirine göre 1.000-3.000 TL arası olur. CFMOTO 250 NK almak için kartın yetmeyebilir, ama zamanla limitin artar. Taksitli ödeme seçeneğini de düşünebilirsin. Borçlarını düzenli öde, önemli.

Konu ile alakasız, yada az alakalı diyelim. NK 250 önermem bir yağmura bakar bozulması hatta CFMOTO' ya girme hiç bir şekilde. Düşük bütçeli bir şey istiyorsan BAJAJ RS200-NS200 gibi modellere bakabilirsin.

Konu ile alakasız, ya da az alakalı diyelim. Nk 250 önermem bir yağmura bakar bozulması hatta CFMOTO'ya girme hiçbir şekilde. Düşük bütçeli bir şey istiyorsan Bajaj RS200-NS200 gibi modellere bakabilirsin.

Arkadaşımdada var bayadırda ilgilendiğim bir motor 1 yıldır falan kullanıyor daha hiç sorunu olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00