18 yaşında ne iş yapılmalı?

Glarious0

Hectopat
18 yaşına girdim bazı sebeplerden hala bir meslek seçemedim. Kafam çok karışık. İleride ne yapmalıyım? Babam bayram sonu iş ayarlıyacak. Bir işim vardı ama ondan çıkmam gerekti. Aklımda yurt dışı yaşamak yeni bir hayata başlamak var ve orada mesleğimi devam ettirebilecek olan yazılım'a ilgim var. Kursu varsa kurslarına gitmeyi ve çok iyi bir yazılımcı olup yurt dışı devam ettirmek istiyorum. Yarın yavaştan başlamak istiyorum. Sizce doğru bir karar mı? Bilgisayarı seviyorum bilgim var program dahil. Bilgisayarla ilgili bir iş olursa daha iyi olur ne yapmalıyım?

18 yaşına girdim bazı sebeplerden hala bir meslek seçemedim. Kafam çok karışık. İleride ne yapmalıyım? Babam bayram sonu iş ayarlıyacak. Bir işim vardı ama ondan çıkmam gerekti. Aklımda yurt dışı yaşamak yeni bir hayata başlamak var ve orada mesleğimi devam ettirebilecek olan yazılım'a ilgim var. Kursu varsa kurslarına gitmeyi ve çok iyi bir yazılımcı olup yurt dışı devam ettirmek istiyorum. Yarın yavaştan başlamak istiyorum. Sizce doğru bir karar mı? Bilgisayarı seviyorum bilgim var program dahil. Bilgisayarla ilgili bir iş olursa daha iyi olur ne yapmalıyım?
Kardeşim bende 18 yaşındayım tavsiye almak istersen gel ins :harun.fe

Sizin ne işe yatkın bir yeteneğiniz olduğuna dair buradaki kimsenin bir fikri yok hayatınızı nasıl devam ettireceginize dair bir işi buradan danışmak pek doğru olduğunu düşünmüyorum yakınlarınıza arkadaşlarınıza çevrenize sormaniz daha doğru olabilir.

Yazılım sektörü sonu olmayan bir meslek modeli. 18 yaşındasın daha hiçbirşey için geç değil.

Yazılım sadece kod yazmaktan ibaret değil ki :D ayrıca yapay zekanın verdiği cevapların çogu yanlıs.
Doğru diyorsunuz öğrenmek istiyorum. Kursları elbet vardır değil mi?

Bu yaş hala öğrenilir yani geç değil?

Yazılım sektörü sonu olmayan bir meslek modeli. 18 yaşındasın daha hiçbirşey için geç değil.

Yazılım sadece kod yazmaktan ibaret değil ki :D ayrıca yapay zekanın verdiği cevapların çogu yanlıs.
Bu işi iyi öğrenip yurt dışında da devam ettirebilir miyim hocam?

Doğru diyorsunuz öğrenmek istiyorum. Kursları elbet vardır değil mi?

Bu yaş hala öğrenilir yani geç değil?

Bu işi iyi öğrenip yurt dışında da devam ettirebilir miyim hocam?
İşinizi iyi yaptıktan sonra tabii ki. Yurtdışında yazılım sektörüne çok rağbet var, havada kaparlar sizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı