18 yaşında sakal çıkması için ne yapmak lazım?

• Konuyu başlatan kNecht
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.644

kNecht

Hectopat
1646242358926.png

Merhaba mart 30 da 18 yaşıma giriyorum sakalım sol yanağımda var ancak sağ yanağımda çenemle favori kısmı arasında var sadece. Tam birleşmiyor sakal anlayacağınız. Bu aleti gördüm Instagram'da bu işe yarar mı sizce? Veya kullanacağım başka bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• 1646242244454.png
    1646242244454.png
    93,5 KB · Görüntüleme: 107
Eki Görüntüle 1320860

Merhaba mart 30 da 18 yaşıma giriyorum sakalım sol yanağımda var ancak sağ yanağımda çenemle favori kısmı arasında var sadece. Tam birleşmiyor sakal anlayacağınız. Bu aleti gördüm Instagram'da bu işe yarar mı sizce? Veya kullanacağım başka bir şey var mı?
Hocam sağlıksız söyleyeceğim, jilet kalınlaştırır ve çoğaltır. (yanlış bilmiyorsam) tüy dökücü kremde. İkiside sağlıklı ve güvenilir değil.

Hocam bir araç kullanmaktansa bırakın vücudunuz kendisi halletsin. En sağlıklı (ve ucuz) yöntem o.

Ayrıca bu konunun altında "13 yaşında sakal çıkması" konusunu görmek biraz garip oldu. 😀

Eki Görüntüle 1320860

DNA'nda değişiklikler yaparak ya da Doktora danışarak en doğru hamleyi yaparsın bence.

Vicudumuzda bulunan bi testesteron saçları falan uzatırken diğeri de sakalları, bıyıkları, göğüs kullarını, popo kıllarını (azılı düşmanımdır) vesaire çıkatrır. Lakin 2. bahsettiğim hormon bildiğim kadarıyla saçların erken dökülmesi ve kelliğe de sebebiyet verebiliyor. Şahsen 19 yaşında saçlarının iki yanı dökülüyor, üstleri seyreliyorsa sakalın falan pek bir anlamı kalmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı