14 yaşında sakal çıkması

17 yaşımdayım 3 ay kesmesem taliban mensubu gibi gözüküyorum sen düşün. Hormonal sorunlar bunlar. Çok rahatsız ediyorsa makine ile kes.
Peki ilerde çok çıkma gibi durumlar falan varmı yani sakal sevmiyor değilim ilerde yakışır mı yakışmaz öı bilmyiroum da ama şuan 14 yaşımda yakışmıyor ve dediğim gibi tanıdığım gördüğüm birçok insanda çıkmıyor sosyal medyada gördüğüm insanlarda falan yok bende mağlum şu yaşımda özeniyorum ve çözüm yolu arıyorum
Benimki 12 yaşında çıkmaya başladı 14 yaşından beri de tıraş oluyorum.
Şuan yaşın kaç ve sakal kısmından memnunmusun yani çok sert fazla gibi gibi problemlerin varmı
Ben 16 yaşımdayım bıyık harici sakal tek bir tüy bile çıkmıyor.
Bende küçükken böyle düşünüyordum sakal 17-18 gibi çıkar 15-16-17 de genelde böyle çok problem olmaz diye düşünüyordum ama şimdi ne bilim 14 ümde hoşuma gitmiyor

Ben lise-1 sınıfındayken bıyıklarım o kadar fazlaydı ki bir gün Coğrafya hocası bana dedi ki 'Pala Remzi kes o bıyıkları' ne zoruma gitmişti arkadaş ya :) gayet normal bu şekilde olması he sen bu durumlardan hoşnutsuz ve erkek hormonal sorunlar olduğunu düşünüyorsan o konuda birşey diyemem dostum.

Peki ileride çok çıkma gibi durumlar falan var mı yani sakal sevmiyor değilim ileride yakışır mı yakışmaz öı bilmyiroum da ama şu an 14 yaşımda yakışmıyor ve dediğim gibi tanıdığım gördüğüm birçok insanda çıkmıyor sosyal medyada gördüğüm insanlarda falan yok bende malum şu yaşımda özeniyorum ve çözüm yolu arıyorum.

Bu iş genetik olduğunu düşünüyorum benimle aynı yaşıt arkadaşımın yüzünde tek bir kıl bile yok. Ben sakallarımdan memnunum. Bu kişinin kendi tercihi. Eğer sakalların sende kötü bir gönüme sebep vereceğini düşünüyorsan şimdiden makineyle kesmeye başla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı