13 yaşında sakal çıkması

Ama pis duruyor. Pandemide maske takarak gizleyebiliyordum ama şimdi pandemide bitti dışarı böyle çıkmaktan utanıyorum
Bunda utanılacak bir şey yok ama istemiyorsanız kesebilirsiniz, çok zor bir şey değil :D Bilmiyorsanız babanızdan, abinizden vs. yardım alabilirsiniz.

Düzenli bir şekilde jiletle tıraş ol. Haftada 1 ya da 2 eşit aralıklarla. Çıkıp çıkmamasına bakma. Kimseyi dinleme beni dinle. İleride ne demek istediğimi anlarsın.

Beyler 13 yaşındayım. Yanlarda ve çene altında siyah siyah tüylü sakallarim var. Sizce sakalımı kesmeli miyim?
Kesersen şöyle olursun:
1625140566867.png

Sen kessen de kesmesen de genetiğinde ne varsa o. Sadece iyi görünmek istiyorsan tamamen bütün sakalların çıkana kadar düzenli jiletle tıraş olman gerekiyor. Bunun başka bir yolu yok.
Burada yüzündeki tüyleri sakal zannedenler gelip bilgilendirmeye çalışmasınlar.

Son düzenleme:
Kesip kesmemek sana kalmış, senin yaşadığın durum muhtemelen testesteron hormonunun erkenden salgılanması veya erken ergenlik gibi bir şey, zaten yaşın da aşırı erken sayılmaz, 12 yaşın altında olursa anormal olurdu.

Beyler 13 yaşındayım. Yanlarda ve çene altında siyah siyah tüylü sakallarim var. Sizce sakalımı kesmeli miyim?
Tıraş makinelerinin bazılarında gözenekli ya da 3 tane daire zımbırtılı uçlardan oluyor. Eğer sakalların tüy gibi ise kesmeni hiç önermem ama çok çok çok rahatsız ediyorsa traş makinesinin bu uçlarıyla alabilirsin. Lise 3 4'e kadar asla ve asla jilet vurmamalısın bence, sakalın şeklini şemalini bozuyor şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı