Albay Karayel
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. 18 yaşına 2 ay önce girdim ve neredeyse güzel bir meslek bulamadım. Bu sebeplerden dolayı ailem ile çok tartışmalar yaşıyorum. Sadece bu sebeplerden dolayı da değil. Bundan 5-6 ay önce Avrupa yakasından Anadolu'ya taşınmadan önce ayakkabı işinde çalışıyordum ve 6 senelik mesleğimdi ama Anadolu yakasında maalesef bu tür yerler yok. Çoğu yerler tekstil ve tekstilde çalışan varsa o işin ne kadar zorlu ve eşitsizlik içerisinde çalıştırıldığını herkes iyi bilir. 150 TL yevmiye ile bayrama kadar çalışırım dedim ve artık dayanamadım çıktım. Bu sebepten dolayı babam ile tartışma yaşadık ve bana ağızından hiç duymayacağım bir söz söyledi: "ya o işe dönüp çalışırsın ya da bu evden gidersin, kapı orada, arkandan da hiç ağlamam" diye. Hayatımın en ağır sözünü almış olabilirim. Sanki onun gözünde köle gibi gördüm kendimi. Bıçak saplasa daha az acıtır diye bir söz vardır ya, işte o sözün gerçek olduğunu bu kelimelerden sonra anladım. Bana bir baltaya sap olamazsın dedi ama 6 seneden beri çalışarak hiçbir şeyim olmaması benim elimde değildi çünkü. Amacım kendimi acındırmak değil, sadece içimi dökmek istediğim biri olmadığı için buraya yazıyorum. Oyunlarla ile ilgi alanım büyük olduğu için kendimi sadece oyunlar oynayarak toparlayabiliyorum ve internet kafeden aldığım bilgisayarımı satıp Antalya'da bir otalde lojmanlı bir işte çalışmayı düşünüyorum ama bunun hakkında hiçbir fikrim yok, nasıl başvururum nereleri tatil yerleri vs ve maalesef ortaokul 6. sınıf da bıraktığım için alırlar mı hiç bilmiyorum bana yardım eder misiniz?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: