18 yaşından küçükler Euro hesabı açabilir mi?

Makaleler
21
Selamlar, Papara kartımdan Euro hesabı açmak istiyordum fakat 18 yaşından küçüksün uyarısı verip izin vermedi. O yüzden nasıl açacağımı bulamadım. İş bankasında galiba benim adıma annemin açtırdığı bir veli hesabı var. Oraya açarsam resmiyette Eren Akkoç adına geçer mi o hesap? G-loot'dan para çekeceğim. Kimliğimin adına olması gerekiyormuş hesap.

18 yaşından küçükler hesap işlemlerini ebeveynleri ile birlikte yapabilir. Yani tek başına açamazsın. Ayrıca gloot için Euro hesabı açman gerekir. Türk lirası hesaplara ödemeler geçmiyor.

18 yaşından küçükler hesap işlemlerini ebeveynleri ile birlikte yapabilir. Yani tek başına açamazsın. Ayrıca gloot için Euro hesabı açman gerekir. Türk lirası hesaplara ödemeler geçmiyor.
Evet bende o yüzden yarın Euro hesabımı açtıracağım.
Arkadaşlar Eren Akkoç olarak geçer değil mi?

Selamlar, Papara kartımdan Euro hesabı açmak istiyordum fakat 18 yaşından küçüksün uyarısı verip izin vermedi. O yüzden nasıl açacağımı bulamadım. İş bankasında galiba benim adıma annemin açtırdığı bir veli hesabı var. Oraya açarsam resmiyette Eren Akkoç adına geçer mi o hesap? G-loot'dan para çekeceğim. Kimliğimin adına olması gerekiyormuş hesap.
İş Bankasında 18 yaşından küçükler sadece altın ve TL hesabı açabiliyor diye hatırlıyorum. İsterseniz kendiniz bankayı arayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı