18 yaşından küçükler nasıl bir işte çalışabilir?

swertY

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Merhaba arkadaşlar ben 14 yaşındayım, hafta sonları veya tatillerde velimin izni ile çalışmak istiyorum. Çalışabilir miyim? Antalya'da yaşayanlar varsa Antalya'da çalışabileceğim yer önerebilirsiniz.

Ben sana sanayii öneririm. Biraz meslek öğren her yerde iş yaparsın tatil gününde bile yolda kalan araba görürsün bişey olur paranı kazanırsın.

Merhaba arkadaşlar ben 14 yaşındayım, hafta sonları veya tatillerde velimin izni ile çalışmak istiyorum. Çalışabilir miyim? Antalya'da yaşayanlar varsa Antalya'da çalışabileceğim yer önerebilirsiniz.

Türkiye'de part time kültürü vs. yok bunun üstüne işsizlikte tavanken, senin hafta sonu çalışacağın işte aralıksız çalışmak isteyenler var bu yüzden okuyorken tatiller hariç çalışmak imkansız hemen hemen. Her iş 10 saatten başlıyor.Bunun haricinde günlük işler için gruplar açıyorlardı oda her zaman olmuyor tatile denk gelmesi lazım ve yorucu.Benim gibi küçük şehirde olanlar bilir garsona günlük 150 teklif edenler var.

Türkiye'de part time kültürü vs. yok bunun üstüne işsizlikte tavanken, senin hafta sonu çalışacağın işte aralıksız çalışmak isteyenler var bu yüzden okuyorken tatiller hariç çalışmak imkansız hemen hemen. Her iş 10 saatten başlıyor.Bunun haricinde günlük işler için gruplar açıyorlardı oda her zaman olmuyor tatile denk gelmesi lazım ve yorucu.
Katılıyorum.

Kafam rahat olsun dersen restoran paket servisçiliği fena değil.
Nasıl paket servis yapacağım?

Türkiye'de part time kültürü vs. yok bunun üstüne işsizlikte tavanken, senin hafta sonu çalışacağın işte aralıksız çalışmak isteyenler var bu yüzden okuyorken tatiller hariç çalışmak imkansız hemen hemen. Her iş 10 saatten başlıyor.Bunun haricinde günlük işler için gruplar açıyorlardı oda her zaman olmuyor tatile denk gelmesi lazım ve yorucu.Benim gibi küçük şehirde olanlar bilir garsona günlük 150 teklif edenler var.
Haftasonları fikrimden vazgeçtim, derslerime çalışmam gerek.

Ben sana sanayii öneririm. Biraz meslek öğren her yerde iş yaparsın tatil gününde bile yolda kalan araba görürsün bişey olur paranı kazanırsın.
Çok düşük ücretler veriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı