18 yaşından sonra boy uzar mı?

herhalde şuan 1.68 1.69 felanım metre ile net uzamış görüyorum 1 2cm ama yetmez 1.70i geçelim
Neler yaptın bu süreç boyunca? 1 ay sonra 18'e gireceğim ve 1.72-73 falanım. Şöyle de bir durum var, 1.73üm ama 1.75-77 diyen arkadaşlarla da aynı boydayım, hoş.

Neler yaptın bu süreç boyunca? 1 ay sonra 18'e gireceğim ve 1.72-73 falanım. Şöyle de bir durum var, 1.73üm ama 1.75-77 diyen arkadaşlarla da aynı boydayım, hoş.
1.70 boyum galiba 169 çıktığım oluyor 171 olduğum oluyor ölçemiyorum nedense. Ayrıca uzun zamandır spor, program vs yapmıyorum 1 haftadır yeni programa başladım onu uyguluyorum 1 sene daha uygulayacağım daha sonra zaten durmuş olacak belkide durmuştur ama yine de uygulayacağım belki uzarız

Metre vucudu dovru olcmez 2 8 cm arasi yanlış gösteriyor diyorlardı internette arastir istersen.
bunu diyen kişiyi biliyorum aynı videoyu izledik ama ortalama olarak doğru ölçer birkaç yerde tartıl zaten doğru ölçtüğünü anlarsın

Uzadın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…