Rush Topaz RM84 hakkında bildiğiniz bir bilgi var mıdır? Ben gayet iyi buldum.GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse | ITOPYA
GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GM-AORUS-M2 ITOPYA'da.www.itopya.com
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
Corsair Harpoon RGB PRO Oyuncu Mouse
12000 dpi optik sensör, RGB Aydınlatma, 6 adet programlanabilir Tuşwww.qp.com.tr
![]()
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
Bilmiyorum fakat bunlar varken rush almazdım. TUF M5 gayet uygun mesela, yanında da mousepad hediye ediyorlar. Arkadaşım 170 liraya almıştı yanlış hatırlamıyorsam, kullanıyor herhangi bir şikayeti yok. Corsair olanı da ben 179 liraya almıştım, son derece memnunum. Fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. Sensör olarak TUF, Corsair ve Gigabyte'ın aynı.
Bütçem 180, maksimum 200. güzel bir mouse önerirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.