Çözüldü 180 Hz monitör 60 Hz veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sağlamından güncel bir işlemciyle bile 1080p en düşük ayarlarda bile bu ekran kartının vereceği Max 80 hadi olmadı 100 FPS olması lazım. YouTube videolarında bu ekran kartlarıyla yapılan testlerde hep 30-75 FPS arası görünüyor ve büyük çoğunluğuda 720p oynuyor.

Okunmuş bir OC GT 430 gördükten sonra rahatlıkla ölebilirim sanırım hocam :D

Dediğim gibi en iyi kullanım senaryosunda bile yani %100 ekran kartı kullanımında bile anlık 100 FPS üstüne ucu ucuna çıkıyor. Genelde 70-80 FPS alıyor en iyi senaryoda. %100 GPU kullanımında boş alanda beklerken falan işlem yapmazken anca 100 FPS üstüne çıkıyor. Videolarda bulabildiğim en yüksek FPS değeri bu. Fakat %1 ve binde 1 FPS değeri zaten yarı yarıya olduğu için oyun deneyimi zaten o FPS'lerde bile olmuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yüksek olsa ne olur bottleneck yapar en kötü dediğimiz işlemciler bile.

Adamda iyi işlemci varkende input lagda oluyormuş. Ekran kartı %100 kullanımında input lagda verdikden sonra. Bu yoklukta iyi oynuyorlar. Oyun içi FPS değerlerini paylaşsa konu sahibi arkadaş. Bir görsek nasıl alıyor bu FPS'leri.

1750958721870.png

Hocam yalan söylüyorsunuz demek istemiyorum ama imkansız bir şey.
Hocam yemin ederim, size ekran görüntüsü atmaya çalışacağım çünkü gerçekten 140 FPS alıyordum. Şimdi bir daha deneyeceğim ve ekran kartım gerçekten çöp, termal macunu bile 8 yıllık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı