Sağlamından güncel bir işlemciyle bile 1080p en düşük ayarlarda bile bu ekran kartının vereceği Max 80 hadi olmadı 100 FPS olması lazım. YouTube videolarında bu ekran kartlarıyla yapılan testlerde hep 30-75 FPS arası görünüyor ve büyük çoğunluğuda 720p oynuyor.
i5 3450GTX 1650 kadar olmasa da 2 üst modeline kafa tutmuş gerçekten garip işlemciniz neydi bakabilir misiniz?
Mümkün değil.Overclocklu gibi çalışıyor çok efsane ve GTX 1650 ile eş değer FPS'lerde oynuyorum çok garip.
Hocam yüksek olsa ne olur bottleneck yapar en kötü dediğimiz işlemciler bile.
i5 3450.
i5 3450.
GT 430 + i5‑3450 kombinasyonu ile Valorant’ta 40–50 FPS arasında bir performans alırsın. Oyun deneyimini iyileştirmek istersen çözünürlük ve grafik ayarlarını düşürmeyi, RAM’i yükseltmeyi veya ekran kartını güncellemeyi düşünebilirsin.i5 3450
Hocam yemin ederim, size ekran görüntüsü atmaya çalışacağım çünkü gerçekten 140 FPS alıyordum. Şimdi bir daha deneyeceğim ve ekran kartım gerçekten çöp, termal macunu bile 8 yıllık.Hocam yalan söylüyorsunuz demek istemiyorum ama imkansız bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.