180 TL'ye oyuncu mouse önerisi

Matador26

Centipat
Rival 110 çok önerildi ama forumlarda bu mouse türünde çok sıkıntı çıktığını okudum. 180TL'ye mouse öneriniz var mı?

Rival 110 çok önerildi ama forumlarda bu mouse türünde çok sıkıntı çıktığını okudum. 180TL'ye mouse öneriniz var mı?
Ben rival 110 aldım.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Hiçbir problemi yok gayet iyi bir mouse emin olabilirsin.Ayrıca merak ettim ne problemi çıkarıyormuş bu rival 110 :D

Ben rival 110 aldım.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Hiçbir problemi yok gayet iyi bir mouse emin olabilirsin.Ayrıca merak ettim ne problemi çıkarıyormuş bu rival 110 :D
Bu arada söylemeyi unuttum rival 110'un 30 milyon tıklama ömrü var. Tabiki hangisini seçeceğine bizim değil senin kendi konforuna göre seçmen lazım.Benim elim epey büyük ve mouse un yere yakın olması beni çok rahatsız ediyor.Net bir bilgim olmamasıyla beraber g102 bir tık daha alçak ve küçük ayrıca rival 110'un dış kaplaması çok güzel leke tutmuyor ve parmak izi de olmuyor.Bence bunları da düşünmelisin dostum :)

A4Tech Bloody V7 kullanmıştım. Büyüklük ve ele oturma açısından kullandığım en iyi mouse oydu. Şuan 120TL civarına bulunabiliyor. Üzerine duvar saati düştüğünde tekerleği yamulduğu için değiştirmiştim. Keşke tekrar aynısından alsaymışım. Şuan G300S kullanıyorum ve ele kesinlikle oturmuyor.

Sol clickler felan takılıyormuş
Sol makro tuşlarını çok sinirlendiğimde arada bastırıyorum ve ona rağmen bir şey olmuyor. Sadece illa bu mouse için kötü bir yanını söyleyeceksek sol makro tuşlarının sesi kalitesiz gibi geliyor. Ama biraz kullandıktan sonra çok kaliteli bir mouse olduğunu anlıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı