Ben rival 110 aldım.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Hiçbir problemi yok gayet iyi bir mouse emin olabilirsin.Ayrıca merak ettim ne problemi çıkarıyormuş bu rival 110Rival 110 çok önerildi ama forumlarda bu mouse türünde çok sıkıntı çıktığını okudum. 180TL'ye mouse öneriniz var mı?
Bu arada söylemeyi unuttum rival 110'un 30 milyon tıklama ömrü var. Tabiki hangisini seçeceğine bizim değil senin kendi konforuna göre seçmen lazım.Benim elim epey büyük ve mouse un yere yakın olması beni çok rahatsız ediyor.Net bir bilgim olmamasıyla beraber g102 bir tık daha alçak ve küçük ayrıca rival 110'un dış kaplaması çok güzel leke tutmuyor ve parmak izi de olmuyor.Bence bunları da düşünmelisin dostumBen rival 110 aldım.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Hiçbir problemi yok gayet iyi bir mouse emin olabilirsin.Ayrıca merak ettim ne problemi çıkarıyormuş bu rival 110![]()
Sol clickler felan takılıyormuşBen rival 110 aldım.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Hiçbir problemi yok gayet iyi bir mouse emin olabilirsin.Ayrıca merak ettim ne problemi çıkarıyormuş bu rival 110![]()
Sol makro tuşlarını çok sinirlendiğimde arada bastırıyorum ve ona rağmen bir şey olmuyor. Sadece illa bu mouse için kötü bir yanını söyleyeceksek sol makro tuşlarının sesi kalitesiz gibi geliyor. Ama biraz kullandıktan sonra çok kaliteli bir mouse olduğunu anlıyorsun.Sol clickler felan takılıyormuş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.