Hacım bence bu sistemi elden çıkarmaya bak Eski sistemler insanı kendilerine bağlıyorlar nedense Eğer bu parçaları alacak kadar bütçen varsa APU sistemlere yönelmeye bak.
Hocam işlemci nedir ? Muhhtemelen çift çekirdekli pentium G serisi dual core hocam sadece ekran kartını deiş , dicem ama o power ne kadar dayanıklı bilemem darboğazda cabası kolay gelsin
Bugün denemek amaçlı arkadasımdan ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHz RAM ALDIM. 2. slot boş oraya taktım fakat açma kapama düğmesi yanıp söndü. Sonra bende ki Elixir 2 gb 1333 MHz ddr3 Ram'i çıkartıp sadece 4 gb'lik olanı taktım fakat yine aynı şey oldu yandı söndü düğme. 2 GB'yi takınca çalışıyor. Anakartım: Foxconn g41mxe g41mxe(k). 4+4 kaldırıyor normalde ama niye böyle hata verdi ?
Hocam işlemci nedir ? Muhhtemelen çift çekirdekli pentium G serisi dual core hocam sadece ekran kartını deiş , dicem ama o power ne kadar dayanıklı bilemem darboğazda cabası kolay gelsin
GT 430 1 GB taktım arkadaştan alıp denemek amaçlı. Kasma vardı oynamak ile oynamamak arasında bırakıyor oyunu LOW'da. 2 gb ram ile. Fakat 4 gb eklenti yapacaktım fakat sorunlu karsılastım : " Bugün denemek amaçlı arkadasımdan ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHz RAM ALDIM. 2. slot boş oraya taktım fakat açma kapama düğmesi yanıp söndü. Sonra bende ki Elixir 2 gb 1333 MHz ddr3 Ram'i çıkartıp sadece 4 gb'lik olanı taktım fakat yine aynı şey oldu yandı söndü düğme. 2 GB'yi takınca çalışıyor. Anakartım: Foxconn g41mxe g41mxe(k). 4+4 kaldırıyor normalde ama niye böyle hata verdi ? "
Sistemim demek ki çok kötü değil RAM olsaydı Fifa 15'i rahat rahat oynayacaktım..